Naučite osnove veb development-a: Prijavite se na besplatnu HTML&CSS radionicu

Promo

06. 09. 2024. u 18:11

Coders Lab, međunarodna IT škola ovog septembra ogranizuje serijal besplatnih vebinara i radiona iz oblasti IT-a i analize.

Научите основе веб девелопмент-а: Пријавите се на бесплатну ХТМЛ&ЦСС радионицу

Foto: Promo

Drugi u nizu je vebinar posvećen veb programiranju, tačnije HTML&CSS radionica na kojoj ćete imati prilike da ispišete svoje prve linije koda. Vebinar se održava onlajn 12. Septmebra 2024. godine u 18:00 časova.

Svi zainteresovani mogu besplatno da se prijave OVDE.

Foto: Promo

Ova radionica je idealna za početnike koji žele da razumeju osnove HTML-a i CSS-a i odmah primene naučeno u praksi. Na kraju radionice, bićete spremni da nastavite sa razvojem svojih veština u izradi modernih, veb stranica i aplikacija.

Šta možete očekivati na HTML&CSS radionici?

HTML&CSS radionica pruža priliku da kroz praktične vežbe naučite osnove kreiranja veb stranica. Radionica je dizajnirana za početnike i cilj joj je da vas uvede u svet veb dizajna kroz pisanje prvih linija koda.

Predavač

Vladimir Ćirović

Senior Web Developer

Vladimir je senior web developer sa višegodišnjim iskustvom u kompanijama, ali i radeći freelance na najrazličitijim projektima. Tokom svoje karijere stekao je iskustvo u širokom spektru veb tehnologija.

Uživa u prenošenju svojih znanja i iskustava kako bi pomogao drugima da rastu i napreduju u IT svetu. Motivisan je željom da pomogne ljudima da prevaziđu predrasude i strahove u vezi sa programiranjem.

Informacione tehnologije i dizajn su oduvek sfera njegovog interesovanja a smatra da je za uspeh u IT svetu najvažnija istrajnost, a da su izazovi i uspesi deo neizostavni deo puta.

Zašto je važno poznavati HTML i CSS?

Osnova za sve veb tehnologije: Bez obzira na to da li želite da postanete front-end developer, full-stack programer, ili samo bolje razumete kako internet funkcioniše, poznavanje HTML-a i CSS-a je prvi korak. Ove tehnologije su temelj na kojem se zasnivaju napredniji alati i okviri.

Jednostavnost za početnike: HTML i CSS su jednostavni za učenje, čak i za one koji nemaju prethodnog iskustva u programiranju. To ih čini odličnim polaznim tačkama za svakoga ko želi da se oproba u svetu kodiranja.

Kreativnost na dohvat ruke: Učenje HTML-a i CSS-a omogućava vam da kreirate lepe, funkcionalne veb stranice koje možete prilagođavati prema svom ukusu. Kombinovanjem strukture i stila, možete brzo videti rezultate svog rada, što motiviše dalje učenje.

Široka primena: Bilo da radite na ličnom projektu, učite za karijeru u veb dizajnu ili želite da poboljšate veštine koje vam pomažu u poslu, HTML i CSS su neophodni alati. Od izrade blogova, portfolija, do e-trgovine – sve počinje s ovim tehnologijama.

Za koga je ova radionica?

Ova radionica je namenjena svima koji žele da se upoznaju s osnovama HTML-a i CSS-a. Idealan je izbor za početnike, one koji razmišljaju o karijeri u IT industriji ili jednostavno žele da unaprede svoje digitalne veštine.

PRIJAVI SE

Predstojeći besplatni vebinari

19.09. Bug hunting: interaktivna radionica - PRIJAVI SE

26.09. Automatizujte svoj QA proces: Radionica za početnike - PRIJAVI SE

03.10. Uvod u Python - žašto je Python idealan za početnike - PRIJAVI SE

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PAVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO: Dosmanlije imale kukavički plan za 6. oktobar