Naučite veštine testiranja: Isprobajte posao testera na besplatnoj Bug Hunting radionici 19.09.

Promo

13. 09. 2024. u 16:00

Coders Lab, međunarodna IT škola ovog septembra ogranizuje serijal besplatnih vebinara i radionica iz oblasti IT-a i analize.

Научите вештине тестирања: Испробајте посао тестера на бесплатној Буг Хунтинг радионици 19.09.

Foto: Promo

Treći u nizu je vebinar posvećen QA testiranju, tačnije Bug hunting workshop na kome ćete imati priliku da vidite kako izgleda posao manualnog testera ali i da se sami oprobate u pronalaženju bug-ova. Vebinar se održava onlajn 19. Septmebra 2024. godine u 18:00 časova.

Svi zainteresovani mogu besplatno da se prijave OVDE.

Na ovom besplatnom vebinaru, istražićeš ulogu testera i osnovne pojmove iz oblasti kvaliteta softvera (QA). Manuelno testiranje je ključni deo QA procesa koji omogućava otkrivanje grešaka pre nego što aplikacija ili sajt dođe do krajnjih korisnika. Pokazaćemo ti kako da identifikuješ, dokumentuješ i prijaviš greške u aplikacijama i veb sajtovima.

Foto: Promo

Šta te očekuje na vebinaru

Značaj manuelnog testiranja: Saznaćeš zašto je bitna pozicija manuelnog testra i kako možeš da postaneš manuelni tester.

Bug hunting: Šta je to i kako izgleda u praksi? - Predavač će vam prikazati konkretan primer pronalaženja baga na sajtu i objasniti kako se dokumentuju bugovi. Ovaj deo radionice će vam omogućiti da iz prve ruke vidite šta manuelni tester radi svakog dana.

Praktični deo: Traženje i dokumentovanje bagova - Učesnici će dobiti priliku da se oprobaju u traženju i dokumentovanju bugova na sajtu, uz podršku predavača. Ovaj interaktivni deo će vam omogućiti da uvežbate svoje testerske veštine i razumete ključne procese manuelnog testiranja.

Saznaćeš kako se razvija i implementira strategija testiranja, kako testirati različite aspekte aplikacija i veb sajtova, i kako ovakva praksa može unaprediti performanse i pouzdanost softverskih rešenja. Ovo je idealna prilika za sve koji su zainteresovani za kvalitet softvera i žele da se upuste u svet testiranja.

Ne propusti priliku da saznaš nešto testiranju i odlučiš da li je ovo tvoj prvi korak ka IT industriji.

Datum i vreme: 19.09. u 18.00

Trajanje: 60 min

Prijava: Prijavi se ovde

Predstojeći besplatni vebinari

26.09. Automatizujte svoj QA proces: Radionica za početnike - PRIJAVI SE

03.10. Uvod u Python - žašto je Python idealan za početnike - PRIJAVI SE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)