BESPLATNA HTML&CSS RADIONICA: Prvi koraci ka karijeri Web Developer-a

Promo

14. 10. 2024. u 16:00

CODERS Lab, međunarodna IT škola ove jeseni ogranizuje serijal besplatnih vebinara i radionica iz oblasti IT-a i analize.

БЕСПЛАТНА HTML&CSS РАДИОНИЦА: Први кораци ка каријери  Web Developer-а

Foto: Promo

Usled velikog interesovanja, Coders Lab organizuje novu HTML&CSS radionicu, koja vam pruža priliku da zakoračite u svet veb razvoja. Bilo da ste potpuno novi u svetu programiranja ili ste već učestvovali na prethodnoj radionici, ovo je šansa da se dalje usavršavate. Ovaj put učesnici će raditi na potpuno novom projektu, što znači da i oni koji su već učestvovali na prošloj radionici se mogu ponovo prijaviti.

Besplatna HTML&CSS radionica: Prvi koraci ka karijeri Web Developer-a 17.10. u 18h

PRIJAVI SE

Zašto HTML i CSS?

HTML (HyperText Markup Language) i CSS (Cascading Style Sheets) su osnova svakog web sajta. Kroz njih se kreira struktura i stilizacija stranica koje svakodnevno koristimo.

Razumevanje kako ova dva jezika funkcionišu je ključni prvi korak za svakog ko želi da uđe u svet veb razvoja. Na ovoj radionici, ne samo da ćete učiti teoriju, već ćete pisati kod u realnom vremenu.

Šta vas očekuje na ovoj radionici?

Radionica je praktična i interaktivna, što znači da ćete odmah primenjivati ono što naučite, kreirajući funkcionalne veb elemente.

Na radionici ćete:
● Raditi na novom projektu i kroz praktične vežbe savladavati ključne koncepte HTML-a i CSS-a
● Naučiti kako HTML strukturiše veb stranicu i kako CSS kontroliše izgled
● Odmah primenjivati znanje, pišući kod uz podršku iskusnog predavača

Praktičan rad je u centru pažnje, što znači da ćete već tokom radionice videti rezultate svog rada dok kreirate funkcionalnu osnovu veb stranice.

Za koga je radionica?

Radionica je otvorena za sve – kako za apsolutne početnike, tako i za one koji su prisustvovali prethodnoj radionici, jer ćemo raditi na potpuno drugačijem projektu.

Prijavite se što pre!

Broj mesta je ograničen, zato požurite i obezbedite svoje mesto. Ova radionica je savršena prilika da kroz praktično kodiranje unapredite svoje znanje HTML-a i CSS-a i zakoračite u svet web tehnologija!

PRIJAVI SE

Sledeći korak: Obuka za Web Developera – Početak u oktobru

Nakon što savladate osnove na radionici, idealan sledeći korak je naša obuka za JavaScript Web Developera, koja počinje u oktobru. Na ovoj obuci ćete ovladati svim ključnim tehnologijama, uključujući JavaScript, HTML&CSS, React i mnoge druge alate koji su standard u industriji. Tokom obuke radite na praktičnim projektima, uz podršku iskusnih mentora, i pripremate se za karijeru u IT industriji.

Prijavite se odmah na našu JavaScript Web Developer obuku koja počinje već u oktobru i iskoristite priliku da unapredite svoje znanje i postanete stručnjak u svetu web razvoja!

Vidi više informacija o obuci

Za sve dodatne informacije, prijavu ili besplatne konsultacije sa savetnikom za obuke posetite www.coderslab.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...