HOROSKOP ZA NEDELJU 7. AVGUST: Rak nervozan, Devica raspoložena za zabavu, a Vodolija preokupirana poslom

Astrolog Suzana Ban 064/1366885 www.astrosvastara.com

06. 08. 2022. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 7. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. Za potpuniju astrološku sliku osim što pratite horoskopski znak u kome vam je Sunce, proverite šta vam piše u podznaku (ascendentu).

ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 7. АВГУСТ: Рак нервозан, Девица расположена за забаву, а Водолија преокупирана послом

Foto: Free Images Pixabay

Ovan

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

Bik

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

Blizanci

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

Rak

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

Lav

Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i krenete jedno po jedno, do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji.

Devica

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

Vaga

Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Škorpija

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu.

Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

Strelac

Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

Jarac

Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna.

Vodolija

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

Ribe

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad