DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. JUN: Bika očekuju promene na poslu, Devicu uvećanje prihoda i troškovi, Strelac dobija važnu poruku

Astrolog: Marina Jungić Milošević

21. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 22. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 22. ЈУН: Бика очекују промене на послу, Девицу увећање прихода и трошкови, Стрелац добија важну поруку

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Venera, vladalac polja ljubavi i posla, danas ulazi u kvadrat sa Uranom donoseći vam mogućnost iznenadnog razdvajanja od partnera i neočekivane troškove. Moguća selidba ili renoviranje stambenog ili poslovnog prostora. Izbegavajte slatkiše.

Bik

Napet aspekt između nepredvidivog Urana u vašem znaku i vladaoca polja ličnosti, od danas, najavljuje promene na radnom mestu. Na većem skupu ili proslavi, u večernjim satima, očekuje vas susret sa harizmatičnim Jarcem. Osetljivo grlo.

Blizanci

Dobra pozicija vašeg vladaoca Merkura u astrološkom polju ličnosti nagoveštava poznanstvo sa Vodolijom preko društvenih mreža. Moguća obnova saradnje sa poslovnim partnerima iz prekookeanskih zemalja. Izbegavajte alkohol.

Rak

Naglašen znak Lava donosi vam šanse za pokretanje saradnje sa strancima ali kvadrat sa Uranom opominje da dobro precizirate detalje ugovora. Partner pokušava da vam nametne svoju volju, ali vaši argumenti su ipak jači. Osetljiv želudac.

Lav

Zbog izazovnog aspekta između planete posla i Urana u polju karijere, izbegavajte rasprave sa šefovima. Sa ljubavnim planetama i Mesecom u vašem znaku, vi ste znak u trendu i mnogi će želeti da se nađu u vašem društvu. Alergija.

Devica

Sjajni aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i poljem karijere, donosi vam uvećanje prihoda, ali i neplanirane izdatke. Naglašeno polje tajni, sa ljubavnim planetama i asteroidima, nagoveštava susret u tajnosti. Nervoza.

Vaga

Pripazite na troškove, zbog kvadrata između vašeg vladaoca, Venere, simbola novca i Urana, planete više sile. U večernjim satima stiže neočekivan poziv za izlazak od harizmatičnog Lava ili šarmantnog Strelca. Promenite način ishrane.

Škorpija

Naglašena polja karijere i partnerskih odnosa, donose vam nove poslovne šanse preko saradnje sa strancima, ali i ljubavne izazove. Poznanstvo sa osobom koja vam može značiti više nego što mislite. Pazite se u saobraćaju.

Strelac

Sa naglašenim devetim poljem, više razmišljate o odlasku na odmor nego o poslu, ali sve ćete dobro organizovati zahvaljujući Raku, Lavu i Blizancima. Kolega kome ste duže vreme tiha patnja šalje vam SMS. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

Jarac

Izazovan aspekt između planete novca i noćnog vladaoca vašeg znaka, nepredvidivog Urana, upozorava na oprez sa finansijama. Očekuje vas romantičan susret sa mladolikom osobom čijem ćete šarmu teško odoleti. Više se odmarajte.

Vodolija

Sunce u polju posla i izazovni aspekti vladalaca vašeg znaka, Urana i Saturna, donose pregovore o profitabilnom aranžmanu sa strancima. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili nekom seminaru. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe

Sa naglašenim znakom Lava, aktivniji ste i efikasniji na poslu, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Aspekti planete ljubavi, nagoveštavaju ulazak u tajnu vezu sa osobom sa posla. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)