DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. JUN: Blizancima pogodan dan za novac, Lav razmišlja o privatnom biznisu, Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Astrolog: Marina Jungić Milošević

27. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 28. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 28. ЈУН: Близанцима погодан дан за новац, Лав размишља о приватном бизнису, Водолију очекује занимљив сусрет

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sa Mesecom u Škorpiji, u koji "pada" vaše polje novca, u izazovnim aspektima sa Marsom i Venerom, bićete uspešni, ako ste sportista ili privatnik. Posvećeni ste ljubavnom partneru, kao i članovima porodice. Posetite stomatologa.

Bik

Izlaz iz napetosti koji vam stvaraju aspekti Jupitera i Urana u polju ličnosti i vašeg vladaoca Venere i Meseca u Škorpiji, pronalazite u angažovanju na poslu. Emotivni partner je nezadovoljan jer ga zapostavljate zbog posla. Više šetajte.

Blizanci

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, koji upravljaju poljima posla i novca, pogoduje rođenima u trećoj dekadi. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, prerasta u nešto ozbiljnije. Nesanica.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Škorpije, polja ljubavi i kreativnosti, donoseći uspeh sportistima i umetnicima. Očekuju vas uzbudljive situacije na emotivnom planu, a partner će biti sklon dramatizovanju svega u vezi sa vama. Unosite više tečnosti.

Lav

Vladalac polja posla, Merkur, u dobrom aspektu sa Mesecom u u četvrtom astrološkom polju, najavljuje mogućnost pokretanja privatnog biznisa. Aspekti Plutona čine vas podložnim uticaju voljene osobe i prihvatanju njenih stavova. Alergija na sunce.

 

Devica

Hitri Merkur, simbol logike, vladalac vašeg znaka, danas formira trigon sa Mesecom u polju mentalnog stanja, zbog čega ćete biti za korak ispred drugih. Dobijate poruku od romantičnog Raka ili Blizanaca. Proverite krvnu sliku.

 

Vaga

Tranzit Meseca preko polja posla pod uplivom planeta iz Bika, donosi vam nove paralelne ili honorarne angažmane. Vaš vladalac Venera u zagrljaju Marsa, pod uplivom Urana, čini vaš emotivni život uzbudljivijim. Vodolija vam šalje SMS. Više se odmarajte.

Škorpija

Mesec u polju ličnosti u kvadratu sa vašim vladaocem Plutonom, navodi vas na preispitivanje nekih poslovnih odluka. Svesni ste da je neophodno da se prilagodite potrebama voljene osobe, naročto ako se radi o Jarcu ili Biku. Bolovi u leđima.

Strelac

Vaš vladalac Jupiter, u polju posla, formira izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam nove mogućnosti za uvećanje prihoda, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Unosite više vitamina.

Jarac

Mesec prelazi preko vašeg 11. polja obrazujući kvadrat sa Plutonom u vašem znaku, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Stara simpatija potrudiće se da stupi u kontakt sa vama. Nesanica.

Vodolija

Dobar aspekt između Meseca u polju karijere i Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa osobama sa kojima ste nekada radili. Uran u kvadratu sa konjunkcijom Venere i Marsa, donosi vam nove susrete i poznanstva. Izbegavajte alkohol.

 

Ribe

Veliki vodeni trigon između Meseca, vašeg vladaoca Neptuna i Sunca i Merkura, u večernjim satima donosi vam susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Izbegavajte podizanje kredita i neplanirane troškove. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)