DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. JUN: Vagu očekuje zanimljiv susret, Strelac da pazi šta potpisuje

Astrolog: Marina Jungić Milošević

28. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 29. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 29. ЈУН: Вагу очекује занимљив сусрет, Стрелац да пази шта потписује

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Naglašen znak Lava, donosi vam uvećanje prihoda, ali i neplanirane troškove. Asterioid Amor u vašem znaku u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava strastvene trenutke udvoje sa partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

 

Bik

Pozicija Meseca nasuprot Jupiteru i Uranu u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpiji. Trebalo bi da izbegavate podizanje kredita i nepotrebne troškove. Pazite se povreda u kući.

Blizanci

Sa vašim vladaocem Merkurom u polju posla, pod povoljnim uticajem Meseca, možete da sklopite isplativ posao sa strancima.U večernjim satima, očekuje vas susret sa šarmantnim Lavom ili jednom atraktivnom Vodolijom. Problemi sa zglobovima.

Rak

Mada je vaš vladalac Mesec oslabljen u Škorpiji, njegov tranzit preko astrološkog polja ljubavi priziva stare simpatije. Naglašen znak Bika, u popodnevnim satima, donosi vam mogućnost zarade preko poslovanja sa strancima. Povedite računa o ishrani.

 

Lav

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, pogoduje umetnicima i naučnicima rođenim u prvoj dekadi. Sa Venerom, Marsom i Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku, popularni ste u društvu, naročito suprotnog pola. Osetljiva koža.

Devica

Zbog naglašenih polja partnerstva i inostranstva, moguć dogovor o aranžmanu sa strancima. Paralelni ili honorarni posao donosi vam uvećanje prihoda. Pozicija Meseca i ljubavnih planeta, nagoveštava romansu pod velom tajne. Osetljivi mokraćni kanali.

Vaga

Pozicija Meseca, koji upravlja vašom astrološkom kućom karijere, donosi vam šanse za zaradu preko ulaganja u posao sa strancima. Spoj vašeg vladaoca Venere i Marsa u Lavu, obećava zanimljive susrete i poznanstva u večernjim satima. Osetljiva koža.

Škorpija

Naglašen znak Lava, kao i Raka, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, ako radite u pravosuđu ili ste preko posla prisutni u javnosti. Mada susret sa starom simpatijom budi lepa sećanja, ipak ne odgovara da obnavljate vezu. Nervoza.

Strelac

Veliki poslovni izazovi su pred vama, ali sa svima ćete se lakše izboriti nego sa emotivnim partnerom. On očigledno ne ume da sakrije svoju posesivnost i ljubomoru, kada ste vi u pitanju. Budite oprezniji, ako potpisujete neke ugovore. Rasejani ste.

Jarac

Polako ali sigurno privodite kraju nedovršene poslove, u čemu imate podršku jedne Škorpije i Vodolije. Izazovan aspekt između vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, donosi vam susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Nesanica.

 

Vodolija

Vaš vladalac, buntovni Uran u mirnom Biku, nasuprot Mesecu u hladnokrvnoj Škorpiji, opominje na oprez prilikom sklapanja dogovora o novim poslovima. Zbog naglašenog znaka Lava, popularni ste i rado viđeni u društvu suprotnog pola. Nervoza.

 

Ribe

Tranzit Meseca donosi vam kontakte sa strancima, a aspekti Merkura mogućnost ulaganja u nove aranžmane. Februarske Ribe teže će postići dogovor sa Blizancima. Vaša romantična priroda dolazi večeras do izražaja na sastanku sa Škorpijom. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)