DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. JUN: Bika očekuje romantičan susret, Raku se javlja stara ljubav, Jarcu okolnosti ne idu na ruku

Astrolog: Marina Jungić Milošević

29. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 30. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 30. ЈУН: Бика очекује романтичан сусрет, Раку се јавља стара љубав, Јарцу околности не иду на руку

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Aspekti Meseca u Strelcu sa vašim vladaocem Marsom i planetom vizija, Neptunom, podstiču vašu kreativnost i maštu. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Pripazite na ishranu.

Bik

Dogovor postignut u prepodnevnim satima može vam omogućiti da relativno brzo započnete realizaciju isplativog poslovnog aranžmana. Romantična pozicija Meseca predveče donosi vam susret sa nekim ko često putuje, zbog posla.

 

Blizanci

Zbog izazovnog aspekta između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, pripazite na finansije i dokumentaciju, naročito ako radite u turizmu, ugostiteljstvu, marketingu. Ne prestajete da mislite na nekoga koga ste upoznali na kraćem putu.

Rak

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u Strelca, u popodnevnim satima može ubrzati postizanje dogovora o novom poslu sa osobama iz inostranstva. Stara simpatija koju dugo niste videli, želi ponovo da bude deo vašeg života. Promenljivo raspoloženje.

Lav

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti pod uticajem Saturna možda prolongira neke vaše planove, ali vam zato otvara nove perspektive u poslovanju sa strancima. Uspeh očekuje umetnike i sportiste. Jedan Ovan misli na vas.

Devica

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i logike, upozoravaju da obratite pažnju na detalje prilikom poslovnih dogovora ili potpisivanja ugovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju u njegovu vernost.

Vaga

Zbog pozicije vladaoca astrološkog polja posla, moraćete da se prilagodite novim okolnostima na poslu i da promenite navike u vezi sa zdravljem zdravlje. Jedan Strelac namerava da vas iznenadi pozivom na kraći put. Više se odmarajte.

 

Škorpija

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, veće su šanse za početak posla sa strancima, kao i za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. U večernjim satima očekuje vas strastveni susret sa Rakom.

Strelac

Mesec danas ulazi u vaš znak a jedan od vaših vladalaca, Neptun, kasno večeras kreće retrogradnim hodom, što vam donosi interesantne ideje, ako vaš posao ima veze sa kreativnim poslom ili sportom. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu.

Jarac

Završite sve što imate u prepodnevnim satima. Koliko god vi želeli da ubrzate neku situaciju na poslu, okolnosti vam popodne ne idu na ruku, zbog napetog aspekta između Meseca u polju karijere i Saturna, planete kašnjenja u vašem znaku.

Vodolija

U nekom većem društvu, preko prijatelja, možete da upoznate osobu koja će vas očarati na prvi pogled. Pozicija Meseca pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, nepovoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Reumatski bolovi.

 

Ribe

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, u popodnevnim satima, može vam doneti pravi ljubavni zanos zbog osobe koju već poznajete preko posla. Očekuje vas obnova saradnje sa nekim zemljanim znakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)