DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JUL: Devicu očekuje zanimljiv susret, Strelcu stiže dodatni novac, pred Ribama je romantičan dan

Astrolog: Marina Jungić Milošević

07. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 8. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 8. ЈУЛ: Девицу очекује занимљив сусрет, Стрелцу стиже додатни новац, пред Рибама је романтичан дан

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec se približava Neptunu, simbolu ljubavnog zanosa u vašoj astrološkoj kući tajni donoseći vam romantičan susret na kraćem putu sa Blizancima ili Ribama. Izazovni aspekti vaših vladalaca Marsa i Plutona opominju da izbegavate neplanirane troškove.

Bik

Možete da dobijete interesantnu poslovnu ponudu od osoba koje žive u inostranstvu. Naglašeno polje prijatelja i društvenog života nagoveštava susret sa privlačnom osobom u restoranu pored vode. Trebalo bi da povedete više računa o načinu ishrane.

Blizanci

Trigon između vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Neptuna u kućama novca i karijere odgovara lekarima, farmaceutima, naučnicima. Klonite se rasprava sa starijim članovima porodice i šefovima. Rođenima pred kraj znaka potreban je odmor.

Rak

Očekuje vas susret ili razgovor sa osobom koja živi u inostranstvu, a moguć je i odlazak na kraći put. Emotivni partner pokazuje potrebu da vam nametne svoju volju, a slobodni Rakovi preko prijatelja mogu upoznati atraktivnu osobu.

Lav

Ne odgovara vam naglašen znak Riba, u koji pada vaša astrološka kuća opasnosti i rizika, zbog čega bi trebalo da se uzdržite od nepotrebnih troškova. Moguć ulazak u tajnu romansu sa jednim šarmantnim Bikom ili Rakom. Izbegavajte alkohol.

Devica

Naglašeno polje partnerskih odnosa sa Mesecom koji prelazi preko Neptuna, planete zaljubljivanja i zabluda, donosi vam susret sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama.

Vaga

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere u vašem astrološkom polju društvenog života i prijatelja sa Mesecom i Neptunom u polju posla i zdravlja, donosi vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Napeti aspekti vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i sukoba, sa Mesecom i Neptunom u Ribama, upozoravaju na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora o novim poslovnim aranžmanima. Jedna Škorpija ili Rak vam šalje poziv za izlazak.

Strelac

Tranzit Meseca preko četvrtog astrološkog polja, na vas deluje podsticajno ukoliko se bavite privatnim biznisom, donoseći vam uvećanje prihoda. Ipak, budite orpezniji ako sarađujete sa strancima i osobama koje žive u inostranstvu.

Jarac

Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju mentalnog stanja čini vas pomalo konfuznim i rasejanim, ali vam donosi i kreativne zamisli i ideje, što najviše odgovara umetnicima. Aspekti Marsa u osmom polju upozoravaju da budete oprezni sa finansijama.

Vodolija

Sa naglašenim znakom Riba, u koji "pada" vaša astrološka kuća posla, pred vama je naporan dan sa mnogo obaveza. Pokažite više takta u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Ako razmišljate o promeni posla, poslušajte savet Ovna ili Lava.

Ribe

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima i sportistima. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore i posesivnosti a slobodne Ribe preko interneta ili društvenih mreža mogu da upoznaju šarmantnu osobu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)