DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUL: Raku stiže podrška ženske osobe, Škorpija da se pazi rasprave, Jarca očekuju nove poslovne ponude

Astrolog: Marina Jungić Milošević

09. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 10. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 10. ЈУЛ: Раку стиже подршка женске особе, Шкорпија да се пази расправе, Јарца очекују нове пословне понуде

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, Mars, vaš vladalac i planeta akcije, ulazi u Devicu donoseći vam nove, isplative poslove. Aprilski Ovnovi mogu se naći pred donošenjem odluka koje se odnose na zajednički život sa partnerom.

Bik

Mars u Devici čini vas racionalnijim i usredsređenim na realizaciju vaših kreativnih potencijala i proširenje poslova. Možete postati deo inostranog projekta, osnovati privatnu firmu, srediti poslovni prostor. Izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Ulaskom Marsa u Devicu možete da pokrenete privatni biznis u čemu će vas podržati i članovi porodice. Očekuje vas i realizacija nečega o čemu ste dugo maštali, a vaše sposobnosti mogu doći do punog izražaja ako se bavite sportom ili umetnošću.

Rak

Mars u astrološkom polju mentalnog stanja upozorava da budete taktičniji u komunikaciji sa osobama iz bližeg okruženja. Poslednja Mesečeva četvrt u polju karijere donosi vam podršku žena, ma kog pola da ste. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

Lav

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, fokusirani ste na putovanja i kontakte sa strancima, najverovatnije iz nemačkog jezičkog područja. Ulazak Marsa u Devicu donosi vam projekte i angažmane u kojima možete da pokažete svoje talente i znanje.

 

Devica

Ulazak Marsa u vaš znak, posle dve godine, podstiče vašu ambiciju i potrebu za inicijativom. Poslednja Mesečeva četvrt u polju finansija čini vas neodlučnim u proceni isplativosti nekog projekta. Poslušajte savet Ovna, Raka ili Škorpije.

Vaga

Poslednja Mesečeva četvrt u Ovnu čini vas aktivnijim, a ulazak Marsa u Devicu nervoznijim. Pošto Mars upravlja i vašim poslom i partnerskim odnosima, moraćete da se uskladite i sa zahtevima na radnom mestu i sa očekivanjima voljene osobe.

Škorpija

Mada poslednja Mesečeva četvrt u Ovnu na vas deluje iscrpljujuće, odgovara vam ulazak vašeg vladaoca Marsa u polje prijatelja i društvenog života. Ipak, aspekt sa Saturnom opominje da se klonite rasprava sa Ovnom, Devicom, Jarcem i Ribama.

Strelac

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, Mars, planeta energičnosti i inicijative, ulazi u Devicu, u koju "pada" vaša astrološka kuća karijere, što vam donosi nove poslovne šanse. Bićete uspešni, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom.

Jarac

Poslednja Mesečeva četvrt u polju privatnog biznisa, donosi vam nove poslovne ponude. Planirate proširenje saradnje sa strancima i obnovljate kontakte s nekim ko živi u inostranstvu. Pazite se mlađih saradnika, jer bi mogli da vam rade iza leđa.

Vodolija

U vreme poslednje Mesečeve četvrti planirate nove poslove a sa članovima porodice sređivanje stambenog prostora. Planeta akcije i sukoba ulazi u astrološku kuću rizika opominjući vas na oprez sa novcem. Izbegavajte rasprave sa emotivnim partnerom.

Ribe

Mnogo zanimljivih ideja, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u polju posla i novca, delite s nekim ko vam pomaže oko njihove realizacije. Mars u Devici donosi uspeh sportistima, ali i konflikte sa voljenom osobom, zbog vaše potrebe za dominacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)