DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 12. JUL: Ovan na meti ogovaranja, Škorpija da se kloni rasprava, a Vaga i Vodolija da paze na neplanirane troškove

Astrolog: Marina Jungić Milošević

11. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 12. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 12. ЈУЛ: Ован на мети оговарања, Шкорпија да се клони расправа, а Вага и Водолија да пазе на непланиране трошкове

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec, vladalac kuće privatnog biznisa, između Jupitera i Urana, donosi vam neplanirane izdatke, ali i genijalne ideje. Zbog aspekata vašeg vladaoca Marsa sa Saturnom i Neptunom u kući neprijatelja, možete biti predmet ogovaranja. Nesanica.

Bik

Vladalac 11. astrološkog polja, Mesec, prelazi preko vašeg znaka u napetim aspektima sa vladaocem Venerom, zbog čega nastojite da steknete što bolju poziciju u društvu, koja će vam omogućiti i bolji finansijski status. Osetljivo grlo.

Blizanci

Aspekti vašeg vladaoca Merkura u Lavu sa Mesecom u kući inspiracije i mašte i Neptunom u kući karijere, odgovaraju piscima, novinarima, glumcima, trgovcima, kao i svima onima koji često putuju zbog posla. Pazite se za volanom.

Rak

Vaš vladalac Mesec, u polju društvenog života, pod uticajem zahtevne Venere iz Lava, donosi vam neplanirane izdatke, ali i finansijsku podršku od osobe koja živi u inostranstvu ili od bliskog rođaka. Sunce u vašem znaku donosi vam priliv energije.

Lav

Tranzitni Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa Venerom u Lavu, donoseći nove aranžmane umetnicima, posebno glumcima. Aspekt između Merkura u Lavu i Saturna, može ponovo da aktivira neke nerešene probleme sa finansijama. Nesanica.

Devica

Vaš vladalac Merkur u polju podsvesti uveče obrazuje aspekt sa Mesecom u polju inostranstva, što vam može pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje za neku situaciju na poslu. Obratite pažnju na način ishrane. Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Vaš vladalac Venera u glamuroznom Lavu pravi izazovan aspekt sa Mesecom, vladaocem astrološke kuće vaše karijere u kući finansija i opasnosti, pa su mogući neplanirani troškovi. Trebalo bi, takođe, da izbegavate podizanje kredita i rizična ulaganja.

Škorpija

Pozicije Marsa, planete sukoba u polju više sile i retrogradnog Saturna u Ribama, upozorava da se klonite rasprava sa Ovnovima, Škorpijama i Jarčevima. Aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca donosi vam susret sa Bikom ili Ribama.

Strelac

Mesec tranzitira između vašeg vladaoca Jupitera i Urana u šestoj kući, donoseći vam zanimljive ideje u vezi sa novim poslovnim aranžmanom. Aspekt sa suvladaocem Neptunom, simbolom mašte, donosi vam motivaciju ako se bavite privatnim biznisom.

Jarac

Pozicije vašeg vladaoca Saturna i Marsa u polju mentalnog stanja, saobraćaja, trgovine i porodičnih odnosa, upozorava na oprez sa novcem. Mesec u konjunkciji sa Uranom, donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima, naučnicima, sportistima.

Vodolija

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Urana, u kući privatnog biznisa, izazivajući neočekivane troškove, ako se bavite građevinskim radovima, kupoprodajom nekretnina, sređivanjem stana. Kvadrat sa Venerom, uveče, donosi susret sa Vagom.

Ribe

Spoj Meseca i vašeg suvladaoca Jupitera, simbola slave, inspiriše i motiviše umetnike, naučnike i sportiste. Aspekti vašeg vladaoca Neptuna, simbola prevara i zabluda, mogu doneti probleme sa mlađim članom porodice. Više se odmarajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)