DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 14. JUL: Blizanci uporni, Škorpiju očekuje strastven susret, Ribe da se paze povrede

Astrolog: Marina Jungić Milošević

13. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 14. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 14. ЈУЛ: Близанци упорни, Шкорпију очекује страствен сусрет, Рибе да се пазе повреде

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Kvadrat između Meseca i Neptuna u astrološkoj kući podsvesti čini vas razdražljivim i rasejanim u večernjim satima. Dobar aspekt sa Venerom, u kući ljubavi, može vam doneti susret sa osobom koja je prisutna u javnosti. Oprez u saobraćaju.

 

Bik

Naglašeno četvrto astrološko polje sa Merkurom i vašim vladaocem Venerom, planetama biznisa i novca, donosi vam dogovore o novim aranžmanima. Bračni ili dugogodišnji partner će pokušati da vam nametne svoju volju. Podložnost povredama.

Blizanci

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, planete ljubavi, čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Izazovni aspekti sa Saturnom i Neptunom u kući karijere, podstiču vašu ambiciju i upornost. Oprez u saobraćaju.

Rak

Naglašeno astrološko polje podsvesti pojačava vašu intuiciju,ali i želju da sprovedete neke svoje zamisli kada je reč o poslu. Napeti aspekti planeta u Lavu i Biku, upozoravaju da povedete više računa o troškovima. Promenljivo raspoloženje.

 

Lav

Sa Venerom i Merkurom u vašem znaku ne možete ostati neprimećeni, plenite i šarmirate sve oko sebe. Aspekti Meseca u kući društvenog života, donose vam susrete i poznanstva sa osobama koje su prisutne u javnosti. Izbegavajte alkohol.

Devica

Naglašen znak Lava, podstiče vas da realizujete ideje u vezi sa nekim kreativnim poslom. U večernjim satima, na nekom većem skupu ili proslavi, možete da privučete pažnju osobe koja će vam se dopasti već na prvi pogled. Oprez za volanom.

Vaga

Naglašeno polje društvenog života i kontakata sa strancima donosi vam susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Planete su vam naklonjene, ako planirate odlazak na stručno usavršavanje ili studije u inostranstvu. Više se odmarajte.

Škorpija

Mesec, simbol emocija, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije ali i ljubomore, nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom. Aspekti sa planetama u kući karijere, donose vam dogovor o isplativom aranžamanu.

Strelac

Odgovara vam prelazak Meseca preko Blizanaca, znaka u koji "pada" vaša kuća partnerskih odnosa, kada možete otići i na kraći put sa voljenom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera donose vam novac, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću.

Jarac

Sa Mesecom u astrološkom polju posla, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, razmišljate o tome kako da postignete poslovni dogovor sa strancima. U večernjim satima možete dobiti poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Devica misli na vas.

 

Vodolija

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko astrološke kuće ljubavi, pod uticajem Merkura i Venere iz Lava, donosi vam susret sa mladolikom atraktivnom osobom na nekom koncertu. U večernjim satima, očekuje vas dogovor o poslu sa strancima.

Ribe

Naglašeni znaci Blizanaca i Device podstiču vašu ambiciju i želju za uspehom u okviru novog poslovnog projekta. Moguća je obnova saradnje sa osobama sa kojima ste nekada radili. Jedan Bik želi da vas vidi, Jarac vam šalje SMS. Podložnost povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)