DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUL: Bik razmatra posao sa prijateljima, Lavu stižu vesti o novcu, Ribama nepovoljan dan za ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

16. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 17. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 17. ЈУЛ: Бик разматра посао са пријатељима, Лаву стижу  вести  о новцу, Рибама неповољан дан за љубав

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sa mladim Mesecom u Raku, naglasak je na porodičnom životu i nekoj samostalnoj delatnosti, naročito ako se bavite ugostiteljstvom, turizmom, hotelijerstvom. Ovnovi rođeni u trećoj dekadi su nestrpljivi da vide rezultate novog angažmana.

Bik

Ako još niste negde otputovali, onda sa prijateljima razgovarate o zajedničkom projektu koji možete realizovati u narednih mesec dana, do sledećeg mladog Meseca. Ako vaš posao zahteva da posedujete neku kreativnu crtu, bićete uspešni.

Blizanci

Mlad Mesec u polju novca, pod uticajem Neptuna, planete mašte i inspiracije iz polja karijere, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite kreativnom delatnošću. Mogući su konflikti sa članovima porodice. Čuvajte se povreda u kući.

Rak

Sjajna pozicija vašeg vladaoca Meseca, pod uplivom Neptuna iz devete astrološke kuće, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. Ljubavni partner očekuje mnogo više pažnje od vas.

Lav

Sa Venerom u vašem znaku i dalje plenite i osvajate šarmom, naročito osobu sa kojom radite ili koju poznajete preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, uveče, možete da čujete vesti o povoljnom razvoju situacije sa vašim finansijama.

Devica

Mlad Mesec u astrološkoj kući društvenog života, donosi vam dogovor o isplativom poslovnom aranžmanu sa osobama iz inostranstva, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti ili se bavite pisanjem, predavaštvom, izdavaštvom, novinarstvom.

Vaga

mlad mesec u polju karijere, ove godine, donosi vam uspeh i uvećanje prihoda preko saradnje sa ženama koje su prisutne u javnosti, ma kog pola da ste. Moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom s kojom ste do sada imali samo prijateljski odnos.

Škorpija

Sa mladim Mesecom u vašoj devetoj astrološkoj kući, do sledećeg mladog Meseca, 16. avgusta, zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom, možete finalizovati projekat koji ima veze sa nekom kreativnom delatnošću, sportom, farmacijom, medicinom.

Strelac

Sa naglašenim znakom Lava, vrlo ste ambiciozni, kreativni i spremni da date sve od sebe kako biste ostvarili cilj koji ste sebi zacrtali. Mlad Mesec u osmom polju donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama, građevinom, turizmom, transportom.

Jarac

Sa naglašenim znakom Raka, u kome je i mlad Mesec, spremni ste da se maksimalno angažujete na realizaciji svojih planova. Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Marsa, upozorava da budete oprezniji ukoliko se bavite nekim rizičnim zanimanjem.

Vodolija

Mlad Mesec u vašoj astrološkoj kući posla, ove godine u sjajnom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam zaradu preko kupoprodaje nekretnina, ugostiteljstva, turizma, pružanja transportnih usluga. Budite oprezniji sa rizičnim investicijama.

Ribe

Izazovan aspekt između Venere u Lavu i Saturna u vašem znaku, nije povoljan za ljubavni život, ali vas to kao da ne opterećuje previše. Sa mladim Mesecom u polju entuzijazma i kreativnosti, bićete uspešni ako ste umetnik naučnik, sportista.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja