DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUL: Bliznaci razmišljaju o novom poslu, Lav pod uticajem partnera, Ribe da se paze prevare

Astrolog: Marina Jungić Milošević

24. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 25. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 25. ЈУЛ: Близнаци размишљају о новом послу, Лав под утицајем партнера, Рибе да се пазе преваре

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec u astrološkoj kući finansija, u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, planetama akcije i novca, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite privatnim biznisom ili poslom koji ima bilo kakve veze sa sportom, obrazovanjem mladih.

Bik

Napet aspekt Meseca sa Uranom u vašem znaku, podstiče vas na razmišljanje o zajedničkom projektu sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, donosi vam poznanstvo sa Ribamaili Rakom preko društvene mreže.

Blizanci

Sa Mesecom u polju posla, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i poljem posla i novca, pristupate razradi ideja o nekom vidu samostalne delatnosti. Zbog kvadrata sa Suncem, trebalo bi da se posavetujete sa nekim finansijskim stručnjakom.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološke kuće ljubavi i kreativnosti, što najviše odgovara sportistima i umetnicima. Zbog izazovnih aspekata sa Suncem i Plutonom, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove ako se bavite privatnim biznisom.

Lav

Merkur, vladalac polja posla, u dobrom aspektu sa Mesecom u četvrtom astrološkom polju, najavljuje početak realizacije nekog projekta o kojem odavno razmišljate. Aspekti Plutona čine vas podložnijim uticaju emotivnog partnera i njegovih stavova.

Devica

Vladalac vašeg znaka, Merkur, planeta logike, u astrološkoj kući mašte ali i prepreka, pravi sekstil sa Mesecom u kući mentalnog stanja, donoseći vam šanse za zaradu, posebno ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, osiguranjem, transportom.

Vaga

Tranzit Meseca preko astrološkog polja novca, pod uplivom Merkura iz Lava, donosi vam ponudu za honorarni posao koji bi mogao postati vaš izvor prihoda na duže vreme. Pozicija Urana i Venere u retrogradnom hodu, nagoveštava susret sa Vodolijom.

Škorpija

Mesec u astrološkom polju ličnosti, obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Plutonom, zbog čega ćete biti skloni preispitivanju odluka vezanih za poslovni aranžman posao sa osobama koje žive u inostranstvu. Partner očekuje da se oslušnete i njegove želje.

Strelac

Merkur, planeta koja upravlja vašim ljubavnim životom i Mesec u astrološkoj kući tajni i strasti, nagoveštavaju susret sa nekim čiji posao podrazumeva češća putovanja. Pozicije Plutona i Urana, donose vam zaradu, ako se bavite uslužnim delatnostima.

Jarac

Prelazak Meseca preko tajanstvene Škorpije pod uticajem vašeg vladaoca Saturna i retrogradne Venere, najavljuje mogućnost susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Novac pristiže preko zajedničkog posla sa prijateljima.

Vodolija

Dobar aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvladaoca Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Odgovara vam pozicija Urana, ukoliko planirate sređivanje poslovnog prostora.

Ribe

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte, kreativnosti ali i prevara, opominju da budete oprezniji sa finansijama, naročito u večernjim satima. Aspekti Saturna u vašem znaku, donose vam poziv za odlazak na put sa jednim Bikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)