DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. JUL: Ovan usresređen na posao, Strelac nervozan, Jarac da pazi kome šta priča

Astrolog: Marina Jungić Milošević

25. 07. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 26. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 26. ЈУЛ: Ован усресређен на посао, Стрелац нервозан, Јарац да пази коме шта прича

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Prva Mesečeva četvrt u znaku Škorpije, u koji "pada" vaša astrološka kuća finansija, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslovnim projektima u vezi sa nekretninama, građevinskim radovima, stambenim ili poslovnim prostorom.

Bik

Kada je prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim mentalnim stanjem, u sedmom astrološkom polju, pružaju vam se šanse da ostvarite neke kreativne zamisli, posebno ako ste preko posla prisutni u javnosti. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba.

Blizanci

Pošto Mesec upravlja vašim finansijama, u vreme prve četvrti u astrološkoj kući posla i svakodnevice, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove. Preuzeli ste na sebe gomilu obaveza i sada se nervirate, jer ne znate kako da ih završite.

Rak

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Škorpiji, na putu ste da realizujete solidnu poslovnu i emotivnu vezu sa nekim vodenim znakom, naročito ako je vaše zanimanje na bilo koji način povezano sa umetnošću, sportom, obrazovanjem mladih.

Lav

Vaša intuicija i kreativnost su naglašene u vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji. Julski Lavovi su angažovani na realizaciji privatne ili porodične delatnosti, dok bi avgustovski trebalo da potraže savet stručnjaka, ako ulažu novac.

Devica

U vreme prve Mesečeve četvrti u polju mentalnog stanja i komunikacija, pristupate razradi poslovnog projekta koji bi mogao da vam obezbedi stabilan izvor prihoda na duže vreme. Asteroidi Pobeda i Sreća u 12. polju donose vam podršku Lava.

Vaga

Mada je vaša finansijska situacija pod kontrolom, ipak bi u vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući posla i novca, trebalo da povedete više računa o troškovima. Mesec upravlja vašom karijerom, donoseći vam podršku žena, ma kog pola da ste.

Škorpija

Prva Mesečeva četvrt u vašem astrološkom polju ličnosti, jednom godišnje, fokusira vas na osobe koje žive u inostranstvu, a ove godine bićete snažno motivisani prilikom ugovaranje novih poslovnih aranžmana. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.

Strelac

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući prepreka i neprijatelja, vaše kreativne ideje mogu zasmetati nekim osobama na poslu. Mada možete biti nervozniji zbog finansija i obaveza na radnom mestu, ipak ćete brzo ovladati kompletnom situacijom.

Jarac

Decembarski Jarčevi, u vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, mogu uživati podršku uticajnih prijatelja, dok bi januarski trebalo da povedu računa o tome sa kim dele svoje planove o novim umetničkim projektima i aranžmanima.

Vodolija

Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju, naročito ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina, građevinskim radovima, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, turizmom. Poslušajte savet Bika ili Škorpije.

Ribe

U vreme prve Mesečeve četvrti u znaku Škorpije, u koji "pada" vaše astrološko polje kontakata sa strancima, preko prijatelja možete dobiti ponudu za isplativ poslovni aranžman. Osoba kojoj ste već duže vreme opsesija, želi da vas vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)