DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 4. AVGUST: Rak da izbegava raspravu, Škorpija dobija poziv za izlazak, Vodolija da pazi gde ulaže novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

03. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 4. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 4. АВГУСТ: Рак да избегава расправу, Шкорпија добија позив за излазак, Водолија да пази где улаже новац

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

U popodnevnim satima, Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju tajni, nagoveštava romantičan susret sa Vodolijom. Opozicija sa vašim vladaocem Marsom blizu Merkura, upozorava da se klonite rizičnih finansijskih transakcija i rasprava sa saradnicima.


 

Bik

Pored poslovnog i porodičnog života, popodne je naglašena i kuća planova i kontakata sa strancima, u kojoj Mesec i Neptun prave inkonjunkciju sa vašim vladaocem Venerom, pa je bolje da se prilagodite okolnostima, naročito ako ste privatnik.


 

Blizanci

Opozicija između vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Neptuna u poljima privatnog biznisa i reputacije, u popodnevnim satima pogoduje naučnicima, farmaceutima, lekarima. Izbegavajte rasprave sa partnerom i starijim članovima porodice.


 

Rak

Vaš vladalac Mesec blizu Neptuna, u astrološkoj kući inostranstva, popodne vam donosi kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu, a moguć je odlazak na kraći put. Pazite se u saobraćaju i izbegavajte rasprave sa rođacima i saradnicima.


 

Lav

oslabljena pozicija vašeg vladaoca Sunca na 11. stepenu Lava u inkonjunkciji sa Saturnom, upozorava julske Lavove da izbegavaju rizična ulaganja. Naglašeno osmo polje, sa Mesecom blizu Neptuna, donosi vam tajne prihode. Izbegavajte alkohol.


 

Devica

Zbog "spoja" Meseca i Neptuna, simbola zanosa i zabluda, astrološkoj u kući partnerskih odnosa, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, ali i sa kolegama. Pazite se za volanom.


 

Vaga

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere u astrološkom polju društvenog života i Meseca blizu Neptuna u polju posla, donosi vam poznanstvo sa interesantnom osobom koja nosi uniformu na radu. Problemi sa cirkulacijom.


 

Škorpija

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa blizu Merkura, planeta strasti i biznisa, i, Meseca i Neptuna u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, odgovaraju umetnicima i sportistima. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.


 

Strelac

Prelazak Meseca preko Neptuna u Ribama, podstiče vašu ambiciju kada se radi o porodičnom biznisu, donoseći vam novac. Zbog opozicije sa Marsom i Merkurom, vladaocima ljubavnih i partnerskih odnosa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.


 

Jarac

"Spoj" Meseca i Neptuna u astrološkoj kući mentalnog stanja čini vas nervoznim i rasejanim, ali zato umetnicima donosi inspiraciju i kreativne ideje. Sa naglašenim znakom Device, budite oprezni u saobraćaju i prilikom potpisivanja ugovora.


 

Vodolija

Očekuje vas dan prepun obaveza, razgovora, dogovora i poslovnih sastanaka. Sa naglašenim astrološkim poljima posla i opasnosti, trebalo bi da budete taktičniji sa saradnicima i oprezniji prilikom ulaganja novca u nove projekte.


 

Ribe

Spoj Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, donosi vam kreativne ideje, ako vaše zanimanje ima dodirne tačke sa umetnošću ili sportom. Emotivni partner ima mnogo toga da vam zameri, ali vi kao da ne obraćate previše pažnje na to.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)