DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. AVGUST: Bik ambiciozan, Vaga dobija dodatni novac, Vodoliju očekuje susret u tajnosti

Astrolog: Marina Jungić Milošević

13. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 14. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 14. АВГУСТ: Бик амбициозан, Вага добија додатни новац, Водолију очекује сусрет у тајности

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Naglašen znak Lava u koji je ušao i Mesec, podstiče vašu ambiciju kada se radi o zahtevnom poslovnom projektu. Trigon sa Neptunom pogoduje umetnicima, dok napeti aspekti sa Plutonom i Saturnom upozoravaju da izbegavate rasprave sa autoritetima.

Bik

Aspekti Meseca sa Jupiterom i Neptunom, simbolima inostranstva i mašte, podstiču vašu ambiciju kada se radi o finansijama, kao i vašu kreativnost. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Blizanci

Mesec koji upravlja vašim finansijama, u kući logike i trgovine, obrazuje trigon sa Neptunom, što donosi novac umetnicima, piscima, naučnicima. Kvadrat sa Uranom u kući prepreka podstiče vašu ambiciju u vezi saradnje sa strancima.

Rak

Prelazak vašeg vladaoca Meseca iz vodenog u vatreni znak Lava, utiče na promene vašeg raspoloženja. Odgovara vam trigon sa Neptunom, ako se bavite kreativnim zanimanjem, predavaštvom ili planirate neki vid stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Lav

Mesec, vladalac 12. astrološke kuće, ulazi u vaš znak gde se već nalazi retrogradna Venera na istom stepenu sa Suncem, donoseći vam tajnu romansu. Kvadrat sa Uranom u kući karijere, podstiče vaše ambicije kada se radi o ortakluku sa jednim Bikom.

Devica

Mesec, simbol inspiracije u astrološkom polju mašte, pod uplivom Neptuna, čini vas spremnim da ostvarite svoje planove, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Vaga

Sa strastvenim Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, gde se na istom stepenu sa Suncem nalazi i vaš vladalac Venera, simbol ljubavi ali i novca, fokusirani ste na saradnju sa osobama koje su prisutne u javnosti. Novac stiže i od honorarnog posla.

Škorpija

Spoj Sunca i retrogradne Venere u astrološkom polju karijere, gde je danas ušao i Mesec, simbol mašte i motivacije, odgovara sportistima i umetnicima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Plutona, budite oprezniji prilikom dogovora sa osobama iz inostranstva.

Strelac

Mesec u Lavu, gde se nalazi i Sunce na istom stepenu sa retrogradnom Venereom, planetom ljubavi i novca, donosi vam mogućnosti za zaradu preko poslova sa strancima. Aspekti sa vašim suvladaocem Neptunom, donose uspeh novembarskim Strelcima.

Jarac

Zbog pozicije vašeg vladaoca Saturna u polju logike i Plutona u vašem znaku, sa Mesecom u polju konkurencije, moraćete da se prilagodite novim okolnostima na radnom mestu. Novac pristiže preko intelektualnih i poslova u vezi sa trgovinom, transportom.

Vodolija

Mesec u Lavu pod uticajem vašeg vladaoca Urana, podstiče vašu ambiciju kada se radi o privatnom biznisu ili kupoprodaji nekretnina. Očekuje vas susret u tajnosti sa jednim Bikom ili Ribama, koje možda već poznajete preko poslovnih kontakata.

 

Ribe

Sa Mesecom u znaku Lava, gde se nalaze i Sunce i retrogradna Venera, očekuje vas više posla. Trigon sa Neptunom u vašem znaku pogoduje umetnicima rođenim u trećoj dekadi, dok pozicija Saturna i Plutona usporava realizaciju projekta sa strancima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)