DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 15. AVGUST: Lavovima druge dekade stiže novac, Jarac dobija poziv iz inostranstva, Ribe konfuzne

Astrolog: Marina Jungić Milošević

14. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 15. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 15. АВГУСТ: Лавовима друге декаде стиже новац, Јарац добија позив из иностранства, Рибе конфузне

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Konjunkcija Meseca i Venere, pod uticajem Jupitera i Urana, simbola bogatstva i kontakata sa strancima, u popodnevnim satima podstiče vašu ambiciju da realizujete neke kreativne zamisli. Dopada vam se jedan Lav koga poznajete preko posla.

Bik

Pozicije vašeg vladaoca Venere, Sunca i Meseca u Lavu, donose uvećanje zarade privatnicima i Bikovima koji ulažu u sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. U popodnevnim satima, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom.

 

Blizanci

Naglašene astrološke kuće dogovora, privatnog biznisa i nekretnina, čine vas spremnim da pristupite dogovorima o realizaciji aranžmana sa jednim Lavom ili Bikom. Vašu pažnju privlači atraktivna osoba koja često putuje zbog posla.

Rak

Vaš vladalac Mesec blizu Venere, koja upravlja vašim društvenim, ali i privatnim životom, u popodnevnim satima, čini vas spremnim da se angažujete na poslovima sa nekretninama ili uređenjem stambenog i poslovnog prostora. Devica misli na vas.

Lav

Vi sigurno ne možete ostati neprimećeni sa ovako naglašenim poljem ličnosti, u kome se nalaze Sunce, retrogradna Venera i Mesec, koji pojačava vašu intuiciju. Dobri aspekti sa planetama u kući karijere, donose lepu zaradu Lavovima druge dekade.

 

Devica

Prelazak Meseca preko Venere, planete ljubavi i novca, koja upravlja astrološkom kućom posla, u popodnevnim satima donosi vam uvećanje prihoda. Vaš vladalac Merkur, koji vlada i vašom karijerom, donosi vam dogovor o aranžmanu sa strancima.

 

Vaga

Aspekti vašeg vladaoca Venere blizu Meseca u astrološkom polju društvenog života, planova i prijatelja, donose vam uspeh, ako se bavite nekim kreativnim poslom. Ne prija vam naglašen znak Device, koji vas čini pomalo rasejanim, ali i umornim.

 

Škorpija

Pozicija vašeg vladaoca Plutona i Meseca u konjunkciji sa retrogradnom Venerom, stavlja vas pred dilemu da li da investirate u jedan partnerski aranžman. Ukoliko se bavite poslovima sa nekretninama, morate da sačekate pravu priliku.

Strelac

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom blizu Venere, čine vas spremnim da započnete saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Saradnja sa Devicom, Blizancima, Lavom i Rakom, donosi vam zaradu.

 

Jarac

Aspekti vašeg suvladaoca Urana, koji upravlja vašim finansijama, koje pravi sa Mesecom blizu Venere u astrološkoj kući rizika opominju da izbegavate nepotrebne troškove. Pozicija Plutona u vašem znaku donosi vam poziv od osobe iz inostranstva.

Vodolija

Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, planete ograničenja, u odnosu na Mesec blizu Venere u astrološkom polju partnerstva, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. U popodnevnim satima, trebalo bi da izbegavate rizične novčane transakcije.

 

Ribe

Izazovni aspekti Meseca sa retrogradnim planetama oprečnog dejstva, Saturnom i Neptunom u vašem znaku, čine vas pomalo konfuznim i donose inspiraciju i novac umetnicima. U popodnevnim satima, uspostavljate prisniju komunikaciju sa Devicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava