KLJUČ ZA LJUDSKU KOLONIZACIJU MARSA: Istraživanje pokazalo da je broj 22 ključan za uspeh

02. 09. 2023. u 23:30
REVOLUCIONARNA studija sugeriše da bi se uspešna kolonija na Marsu mogla održati sa samo 22 pažljivo odabrane osobe, naglašavajući ključnu ulogu tipova ličnosti u uspehu budućih svemirskih misija.
Povezane vesti

ODAKLE JE STIGAO Misteriozni kamen sa Marsa: Potpuno drugačiji od svega što ga okružuje (VIDEO/FOTO)
ROVER NASA „Perseverance“ otkrio je veoma neobičnu i jedinstvenu stenu u krateru Jezero na Marsu što je naučnike poprilično zbunilo.
02. 04. 2025. u 00:33

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Najduži organski molekuli pronađeni u uzorku sa Marsa (VIDEO)
NAJDUŽI organski molekuli do sada identifikovani na Marsu otkriveni su u ostacima kamena koji je prikupio i analizirao rover "Kjuriositi".
26. 03. 2025. u 01:12

METEORITI I „MARSOTRESI“: Gde je nestala voda s Crvene planete (VIDEO)
SVE je više potvrda da se ispod suvih crvenih ravnica Marsa krije tajna koja bi mogla promeniti naše shvatanje Crvene planete – ogroman rezervoar tečne vode, zarobljen duboko u kori.
15. 05. 2025. u 00:33

ASTEROID VELIČINE MOSTA GOLDEN GEJT Za dva dana približiće se Zemlji: NASA prati kretanje
ASTEROID veličine mosta Golden gejt u San Francisku približava se Zemlji, ali će pored nje bezbedno proleteti 5. juna ove godine, prenose danas američki mediji.
03. 06. 2025. u 23:00

POSLE 286 DANA U SVEMIRU: Umor, bol i još obaveza za NASA astronaute
POSLE gotovo godinu dana provedenih na Međunarodnoj svemirskoj stanici, NASA astronauti Buč Vilmor i Suni Vilijams nedavno su završili intenzivnu fazu rehabilitacije. Povratak na Zemlju bio je samo prvi korak, jer adaptacija na gravitaciju i sve što ona donosi je pravi izazov sa kojim se još uvek suočavaju.
02. 06. 2025. u 00:33
Najnovije iz rubrike

OD SUZA DO UŽITKA: Zašto volimo ljutu hranu
LjUTA jela mogu izazvati neprijatnosti kao što su pečenje, znojenje i čak suze tokom jela, ali za mnoge ljude upravo te reakcije predstavljaju glavni užitak i razlog zašto biraju jako začinjenu hranu - dok je nekima bol tokom jela deluje kao kazna, ljubiteljima ljutog je izazov i zadovoljstvo. Šta se krije iza te sklonosti prema hrani koja peče?
07. 06. 2025. u 00:00

BOJA CVEĆA KOJA PRIVLAČI OBILJE: Starinsko verovanje koje živi i danas
BEZ obzira na to da li ove godine birate popularne geranijume ili ljubičice, svaka od ovih biljaka može vam doneti sreću.
06. 06. 2025. u 22:04

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 7. JUN: Ovnu, Lavu i Vagi stiže novac, Škorpija preispituje poslovne odluke, Jarac da se ne zamera ženama
SAZNAJTE šta vas u subotu 7. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...
06. 06. 2025. u 20:00

SRPSKA BANJA SA NAJTOPLIJEM IZVOROM U EVROPI ODUŠEVILA POSETIOCE: Cena noćenja će vas šokirati
VRANjSKA banja nalazi se na jugu Srbije, udaljena 12 kilometara od Vranja, a ujedno predstavlja i jednu od najstarijih banja u Srbiji.
06. 06. 2025. u 19:49

DA SE NE BISTE PREVARILI PRILIKOM KUPOVINE: Kako da znate da je mango zreo
Volite mango ali niste sigurni kada je zreo i najslasniji za jelo? Da biste se uverili u to, obratite pažnju na sledeće znakove:
06. 06. 2025. u 16:03
Komentari (0)