DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 23. SEPTEMBAR: Lav u velikim planovima, Devicu muči nesanica, Vodoliji stiže novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

22. 09. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 23. septembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 23. СЕПТЕМБАР: Лав у великим плановима, Девицу мучи несаница, Водолији стиже новац

Foto: Free Images Pixabay

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sunce ulazi u astrološku kuću partnerskih odnosa što će narednih mesec dana povoljno uticati na vaš emotivni život. Opozicija između vašeg vladaoca Marsa i asteroida Hiron, čini vas osetljivijim i unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Sunca u astrološko polje svakodnevice i zdravlja, menjate neke navike što će narednih mesec dana povoljno uticati na opšte stanje vašeg organizma. Prelazak Meseca iz Strelca u Jarca donosi vam uvećanje prihoda. Podložnost povredama.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sunce u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti povoljno utiče na vaš emotivni život, donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Sa ulaskom Meseca u Jarca očekuju vas novčani dobici i dogovori o novim poslovnim projektima.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ulazi u Jarca, a vladalac vašeg astrološkog polja posla u Vagu, što narednih mesec dana pogoduje Rakovima koji se bave samostalnom delatnošću ili profesijom preko koje su prisutni u javnosti. Podložnost povredama u kući.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sunce ulazi u vašu treću astrološku kuću donoseći vam bolju komunikaciju sa decom, saradnicima i rođacima, kao i šanse za ugovaranje isplativih poslova. Zbog trigona između Meseca i Jupitera u kući karijere, zaokupljeni ste velikim planovima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Sunca u astrološko polje posla ali i ljubavi, povoljno utiče na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Aranžmani sa strancima donose vam zaradu, ako radite u medijima, IT sektoru, bavite kreativnim poslom ili marketingom. Nesanica.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa ulaskom Sunca u vaš znak, narednih mesec dana bićete u prilici da ostvarite svoje planove, bilo da se radi o stručnom usavršavanju, putovanjima ili medijskim angažmanom. Mesec u Jarcu donosi primamljive šanse, preko paralelnih poslova.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Suncem u astrološkom polju podsvesti, narednih mesec dana, imaćete podršku osobe na položaju koja ceni vaše znanje i talente. Mesec, vladalac polja kontakata sa strancima, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam novac.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Sunca preko Vage, narednih mesec dana, donosi vam bogatiji društveni život i šansu da ostvarite svoje zamisli. Mesec u Jarcu donosi vam uvećanje prihoda, zahvaljujući dogovoru sa osobama koje žive u inostranstvu. Čuvajte se u saobraćaju.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Zbog naglašene kuće karijere, narednih mesec dana, bićete usredsređeni na posao i partnerske odnose. Ulazak Meseca u vaš znak čini vas još praktičnijim i racionalnijim, što će vam omogućiti da na vreme završite neke poslove. Osetljiva koža.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tokom tranzita Sunca preko devete astrološke kuće, bićete fokusirani na poslove koji podrazumevaju kontakte sa strancima i češća putovanja. Prilično ste energični u nameri da postignete sve što ste zamislili. Novac stiže preko honorarnih aranžmana.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Sunca koje upravlja vašim poslom preko astrološkog polja finansija, narednih mesec dana, donosi vam uvećanje prihoda i podršku uticajnih osoba. Mesec prelazi u zemljani znak Jarca, što utiče na češće promene vašeg raspoloženja. Anemija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja