DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. OKTOBAR; Blizance očekuje uvećanje zarade, Lav da pazi šta potpisuje, Strelcu dan za ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

01. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 2. oktobar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 2. ОКТОБАР; Близанце очекује увећање зараде, Лав да пази шта потписује, Стрелцу дан за љубав

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim ali i poslovnim partnerom, koji od vas može zahtevati više nego što ste u stanju da pružite. Povedite više računa o finansijama u večernjim satima.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sjajne ideje koje vam danas padaju na pamet, možete da realizujete preko saradnje sa strancima. Mesec u večernjim satima prelazi preko fiksne zvezde Algol u vašem znaku, pa izbegavajte rasprave sa ženama. Oprez u saobraćaju.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i biznisa, obrazuje trigon sa Mesecom, donoseći vam uvećanje zarade. Klonite se rasprava sa Jarcem i Bikom. Moguće razdvajanja od voljene osobe, zbog neočekivanih okolnosti.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Tranzit vašeg vladaoca Meseca preko fiksne zvezde Algol, u večernjim satima, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Trigon sa Plutonom u astrološkom polju partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti vašeg vladaoca Sunca, usporavaju ili otežavaju realizaciju posla koji ima veze sa čestim putovanjima ili uslužnim delatnostima. Zbog pozicije Urana i Marsa, planeta iznenađenja i svađa, pazite šta se dogovarate i šta potpisujete.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom, donosi vam uspeh u predavaštvu, turizmu, pravnim poslovima. Loši aspekti upozoravaju da pripazite na odnos sa voljenom osobom, kao i na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Oprez u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera obrazuje kvadrat sa Mesecom što može nepovoljno uticati na ljubavnu situaciju. Zbog pozicije Merkura, planete biznisa i Meseca, vladaoca vaše karijere, možete da osetite ukus publike i očekivanja druge strane u poslu.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, koji upravlja vašim kreativnim potencijalima, donosi vam zaradu, preko umetnosti, obrazovanja, rada u medijima. Izbegavajte rasprave sa emotivnim partnerom, kao i sa mlađim saradnicima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, donoseći vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla, ali i susret sa starom simpatijom. Zabrinuti ste zbog zdravlja starijeg člana porodice.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, otežava dogovore sa saradnicima. Trigon sa Plutonom u vašem znaku donosi vam novac ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Izazovni aspekti vaših vladalaca, Urana i Saturna, upozoravaju da budete oprezniji sa ulaganjem novca u nove projekte. Moguće rasprave sa dugogodišnjim parterom. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na javnom skupu ili proslavi.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sekstil koji Mesec, simbol mašte, obrazuje sa vašim vladaocem Neptunom, planetom vizija, odgovara Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima, rade u IT sektoru ili su angažovane na nekom značajnom društvenom projektu. Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)