DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 3. OKTOBAR: Bik da izbegne raspravu, Raka očekuje poznanstvo preko društvenih mreža, Vaga da izbaci slatkiše

Astrolog: Marina Jungić Milošević

02. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 3. oktobar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 3. ОКТОБАР: Бик да избегне расправу, Рака очекује познанство преко друштвених мрежа, Вага да избаци слаткише

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca u Blizancima i Saturna u astrološkoj kući karijere, usporava vaše poslovne aktivnosti, ali dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi šanse za uvećanje zarade preko paralelnih aranžmana. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u drugom astrološkom polju donose vam povoljan ishod dogovora na poslovnom planu, naročito ako imate porodični biznis. Voljena osoba okupirana je nekim svojim interesovanjima, što vas pomalo iritira. Izvegavajte rasprave sa kolegama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, čini vas još omiljenijim i popularnijim u društvu, naročito suprotnog pola. Kvadrat sa Saturnom, simbolom prepreka, nepovoljno utiče na vaše finansije. Čuvajte se povreda.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno astrološko polje intuicije, sa vašim vladaocem Mesecom, povoljno utiče na procenu poslovnih mogućnosti i finansije. U večernjim satima, očekuje vas poznanstvo preko interneta sa nekim vodenim znakom. Promenljivo raspoloženje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam mogućnost putovanja, stručnog usavršavanja, kao i dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba spremna je da vas podrži u nekoj poslovnoj odluci. Potreban vam je odmor.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkoj kući karijere, u večernjim satima donosi vam vest o mogućnosti saradnje sa starim poslovnim partnerima. Sunce u 12. astrološkom polju, nagoveštava tajni susret ili ulazak u romansu sa osobom koja možda nešto krije o sebi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Odgovara vam pozicija Meseca u devetoj astrološkoj kući, jer vam donosi povoljne dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašeno polje društvenog života nagoveštava susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Izbacite slatkiše.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u trigonu sa Suncem, koje upravlja vašom karijerom, donosi vam uvećanje zarade, preko saradnje sa osobom na položaju. Emotivni partner ima osećaj da ga zapostavljate, zbog vašeg angažovanja na poslu. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Imate šanse da zaradite preko posla sa nekretninama, građevinskim poslovima, uslužnim delatnošstima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, očekuje vas mnogo obaveza i rutinskih poslova koji vam oduzimaju dragoceno vreme. Osoba koju ste upoznali preko posla, zainteresovana je da vas bolje upozna. Promenljivo raspoloženje.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit razigranog, komunikativnog Meseca u Blizancima, preko astrološke kuće ljubavi i nadahnuća, nagoveštava flert sa nekim vazdušnim znakom. U večernjim satima očekuju vas poslovni dogovori o saradnji sa osobama koje žive u drugom gradu.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ne prija vam pozicija Meseca u Blizanacima, koja u prepodnevnim satima može da rezultira i pogrešnim zaključcima i odlukama, kada se radi onekom novom poslu. Nekadašnja simpatija želi da stupi u kontakt sa vama. Oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)