NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. DECEMBRA: Devica da se pazi ljubomore, Škorpiju očekuje strastveni susret, Vodolija da posluša savet Vage

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 12. 2023. u 21:30

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 3. do 9. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 3. ДО 9. ДЕЦЕМБРА: Девица да се пази љубоморе, Шкорпију очекује страствени сусрет, Водолија да послуша савет Ваге

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla i zdravlja, jednom godišnje, a ove, 5. decembra, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, što najviše pogoduje martovskim Ovnovima koji se bave privatnim biznisom i uslužnim delatnostima. Pozicija Saturna, otežava uslove poslovanja sa strancima donoseći vam sukobe sa starijim i osobama na položaju.

Ljubav Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim emotivnim životom, 4. decembra ulazi u Škorpiju, najavljujući buru strasti, ali i ljubomornih scena i rasprava sa voljenom osobom. Direktan hod Neptuna, simbola romantike, posle 6. decembra, nagoveštava tajnu romansu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Izbegavajte namirnice sumnjivog porekla.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaš vladalac Venera, planeta novca, 4. decembra, ulazi u znak opasnosti, podstičući vašu potrebu za trošenjem i rizičnim investicijama. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju nadahnuća, 5. decembra, obrazuje sekstil sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom, donoseći vam novac preko kreativnih zanimanja, šoubiznisa, sporta. Poslušajte savet jedne Device.

Ljubav Vaš emotivni život ove nedelje neće biti nimalo jednostavan, budući da je vaš partner prilično posesivan i sklon raspravama. U drugoj polovini perioda, neko koga poznajete preko prijatelja, može vam dati do znanja da mu se dopadate. Stara simpatija pokušava da stupi u kontakt s vama.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao U vreme poslednje četvrti u astrološkoj kući privatnosti, 5. decembra, Mesec obrazuje napete aspekte sa Marsom i Saturnom, zbog čega treba da pripazite na finansije. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pogoduje dogovorima sa saradnicima i sa rođacima u okviru porodične firme. Naglašen znak Strelca, stavlja naglasak na partnerstvo sa strancima.

Ljubav Posle 4. decembra, Venera ulazi u erotičnu i zavodljivu Škorpiju, pa za vas može da se zainteresuje neko koga poznajete preko posla. Taj susret, posle 6. decembra, kada planeta ljubavnog zanosa, Neptun, kreće direktnim hodom, lako može da preraste u tajnu romansu. Strelac vam šalje poziv za izlazak.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, početkom nedelje, na udaru su vaše finansije, odnosi sa poslovnim partnerom, saradnicima, kolegama, rođacima u porodičnoj firmi. Sredinom perioda, Neptun kreće direktnim hodom i otvaraju vam se nove mogućnosti ako se bavite uslužnim delatnostima, turizmom, pravnim poslovima, predavaštvom.

Ljubav Početkom perioda, planeta ljubavi Venera ulazi u astrološko polje ljubavi, što slobodnim Rakovima donosi nove susrete i mogućnost zaljubljivanja. Zauzeti, u prvoj polovini perioda, mogu da otputuju na zajednički put sa voljenom osobom. Krajem nedelje, očekuje vas strastveni susret sa Škorpijom.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Foto Pixabay free images

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući novca, početkom nedelje, najavljuje uvećanje prihoda preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Merkur, koji upravlja vašim poslom i planovima, pravi sekstil sa Venerom, pa tokom ovog perioda možete da postignete dogovore o isplativim projektima. Direktan hod Neptuna, posle 6. decembra, donosi uspeh julskim Lavovima.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, donoseći vam i mogućnost odlaska na zajednički put. Venera, 4. decembra ulazi u Škorpiju i pravi kvadrat sa Plutonom, simbolom moći, zbog čega će bračni partner nastojati da vam na svaki način nametne svoju volju.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao U vreme poslednje četvrti u vašem znaku, 5. decembra, Mesec obrazuje harmonične aspekte sa Venerom u astrološkom polju posla, donoseći vam uvećanje prihoda. Trigon sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom biznisa, doprinosi postizanju boljih dogovora sa saradnicima i rođacima u okviru porodične firme. Očekuje vas uspeh u poslovima sa nekretninama i preko saradnje sa strancima.

Ljubav Napeti aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom, donose vam rasprave u domu i porodici. Uticaj Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, opada posle 4. decembra, kada ulazi u Škorpiju izazivajući ljubomorne scene sa voljenom osobom. Direktan hod Neptuna, posle 6. decembra, upozorava na oprez sa jednim Rakom.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u 12. astrološkoj kući, 5. decembra, obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnih i honorarnih angažmana. Međutim, pozicija vladalaca vaših finansija, upozoravaju da izbegavate rizične investicije. Imate podršku žena, ma kog pola da ste. Poslušajte savet Vodolije.

Ljubav Napeti aspekti Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam rasprave sa partnerom. Sa ulaskom vašeg vladaoca Venere u Škorpiju, 4. decembra, postajete posesivniji i skloni ljubomornim reakcijama. U prvoj polovini nedelje, možete da upoznate nekoga na poslovnom putu, predavanju ili seminaru.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 5. decembra, novac vam pristiže preko saradnje sa stranacima i kreativnih i umetničkih zanimanja. Merkur, planeta biznisa, koja upravlja vašim planovima i finansijama, pravi trigon sa Jupiterom donoseći vam profesionalnu satisfakciju, naročito ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Sa Venerom u vašem znaku, posle 4. decembra, bićete seksepilniji, zavodljiviji i popularniji u društvu, naročito suprotnog pola. Neptun, 6. decembra, kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ljubavi, donoseći vam strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Jedan Bik želi da vas vidi.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Napet aspekt Marsa u vašem znaku sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkoj kući karijere, početkom perioda, najavljuje sukobe sa autoritetima. Sredinom nedelje, možete dobiti ponudu za honorarni angažman u jednoj privatnoj firmi. Izbegavajte nepotrebne troškove, jer vas u drugoj polovini perioda očekuju vanredni izdaci. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, obrazuje harmoničan aspekt sa Venerom, koja upravlja vašim društvenim životom, što vam posle 4. decembra, nagoveštava poznanstvo sa Vagom. Pozicija vašeg suvladaoca Neptuna, koji 6. decembra kreće direktnim hodom, donosi vam ljubavni zanos sa Vodolijom.

Zdravlje Podložnost povredama u sportu.

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Pozicija poslednje Mesečeve četvrti, 5. decembra, donosi vam šanse za solidnu zaradu, ali i vanredne izdatke. Dobri aspekti sa Merkurom, najavljuje nove ideje, inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim izražavanjem ili naučnim radom. Napeti aspekti vašeg vladaoca Saturna koji upravlja i vašim poslom, u drugoj polovini perioda, odlažu vaše planove.

Ljubav Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, 4. decembra ulazi u astrološko polje društvenog života, donoseći vam strastveni susret sa nekim ko nosi uniformu na radu. Direktan hod Neptuna, simbola romantike i zanosa, posle 6. decembra, nagoveštava upoznavanje sa romantičnom osobom preko interneta.

Zdravlje Provodite više vremena sa prijateljima.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Mars u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, pravi loš aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, a to usporava ili ometa vaše planove, ako radite u medijima, turizmu, na nekom društvenom projektu ili pravnom procesu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 5. decembra, možete da očekujete uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav Uticaj Venere, planete ljubavi, opada posle 4. decembra, kada ulazi Škorpiju, što unosi tenziju i ljubomoru u vaš odnos sa voljenom osobom. Direktan hod Neptuna, planete ljubavnog zanosa, posle 6. decembra, slobodnim Vodolijama donosi susret sa nekim preko poslovnih kontakata. Strelac vam šalje SMS.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Faza poslednje Mesečeve četvrti u Devici, 5. decembra, zahteva da se prilagodite novim uslovima saradnje sa poslovnim partnerom. Vaš vladalac Neptun, planeta motivacije, 6. decembra kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam podršku uticajne osobe. Aspekt vašeg suvladaoca Jupitera sa Merkurom, simbolom dogovora, najavljuje isplativ aranžman sa strancima.

Ljubav Ulazak Venere u Škorpiju, početkom nedelje, slobodnim Ribama donosi nova poznanstva na putovanjima, predavanjima, seminarima. Strastveni susret sa Jarcem, sredinom nedelje. Izazovni aspekti Saturna, u prvoj polovini perioda, najavljuju konflikte i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!