DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 1. DECEMBAR: Blizancima uspešan dan za rizičan posao, Vaga da se pazi raskida, Vodolija upoznaje nekog novog

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 1. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 1. ДЕЦЕМБАР: Близанцима успешан дан за ризичан посао, Вага да се пази раскида, Водолија упознаје неког новог

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Planeta biznisa, Merkur, ulazi u vaše astrološko polje karijere, donoseći vam novac preko intelektualnih i javnih delatnosti i kreativnog izražavanja. Odlazak na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Promenljivo raspoloženje.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Merkur, vladalac vašeg posla, danas ulazi u Jarca, donoseći umetnicima mogućnost da sklope dogovore o isplativim projektima. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta dogovora i biznisa, danas ulazi u Jarca donoseći vam uspeh, ako vaše zanimanje nosi izvesnu dozu rizika. Bračni ili dugogodišnji partner sklon je dramatizovanju i preuveličavanju problema. Opasnost u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Trebalo bi da pokažete više tolerancije u odnosu prema saradnicima. Merkur, planeta komunikacija, ulazi danas u Jarca, pa možete da saznate neke korisne informacije. Poznanstvo sa nekim ko će vam prećutati da je zauzet. Čuvajte se infekcija.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Merkur, vladalac vašeg posla i planova, ulazi u Jarca i pravi napet aspekt sa Neptunom, planetom zabluda i prevara, što vam donosi probleme sa saradnikom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da mu poklonite više pažnje. Više šetajte.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur ulazi u Jarca praveći trigon sa Jupiterom u Biku, što vam donosi zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Pazite šta potpisujete. Problemi u domu sa starijim članom porodice. Podložnost povredama u kući.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sunce, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, u Strelcu, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put, dogovor o novom poslovnom aranžmanu, susret sa rođakom koga niste dugo videli. Raskid ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur, koji upravlja vašim finansijama ulazi u Jarca donoseći vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju smisao za detalje. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam zahlađenje odnosa sa partnerom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sunce i Mars u vašem znaku donose vam priliv energije i entuzijazma zbog čega ćete više da putujete, sklapate poslove sa strancima, stručno se usavršavate. Merkur danas ulazi u Jarca, zbog čega mlađa osoba može da se zainteresuje za vas.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Plutona u vašem znaku, motiviše umetnike, naučne radnike, sportiste. Ulazak Merkura u vaš znak slobodnim Jarčevima donosi kontakte sa osobama koje žive u drugom gradu. Bračni partner je ljubomoran.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Merkur, vladalac vaših finansija, danas ulazi u astrološko polje tajni donoseći vam zaradu preko paralelnih poslova. Vladalac partnerskih odnosa, Sunce, u polju društvenog života, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa nekim preko prijatelja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Marsa u astrološkoj kući novca donosi vam mogućnost brze zarade preko poslovnih aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Merkur, vladalac ljubavnog života, danas ulazi u kuću inostranstva, donoseći vam odlazak na put sa partnerom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!