DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 2. DECEMBAR: Bik da ne preteruje sa trošenjem novca, slobodnu Vagu očekuje poznanstvo, Ribe da paze u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu . novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 2. ДЕЦЕМБАР: Бик да не претерује са трошењем новца, слободну Вагу очекује познанство, Рибе да пазе у саобраћају

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi čini emotivni život slobodnih Lavova uzbudljivijim i zanimljivijim. Aspekti Venere unose tenziju u odnos sa bračnim partnerom. Sunce, koje upravlja vašom kreativnošću, donosi vam podršku starijih osoba.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vatrenom Lavu obrazuje napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju u svemu, a naročito u trošenju novca. Dobar aspekt sa Marsom u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom. Nesanica.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i impulsivnog Meseca u Lavu, upopzorava da pazite šta izjavljujete i šta se dogovorate, kada je reč o poslu. Naglašeno sedmo astrološko polje, povoljno utiče na odnos i komunikaciju sa voljenom osobom.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ušao je u znak Lava, u koji "pada" vaše astrološko polje posla, donoseći vam povoljne šanse za sklapanje isplativih aranžmana. Ljubavni partner primećuje da je nešto ili neko okupirao vašu pažnju i zbog toga je zabrinut. Nervoza.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u vašem znaku, zbog čega vam se ukazuju šanse da ostvarite vaše želje, ideje i planove. Saradnja sa Strelcem donosi vam uvećanje zarade. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Više šetajte.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Za vas nema zime kada je reč o poslu, s obzirom na naglašen uticaj vladaoca Merkura i Sunca u poljima karijere, ciljeva i planova. Mesec u 12. polju donosi vam i i emotivnu i poslovnu podršku od Riba. Izbegavajte alkohol.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, donosi vam poznanstvo sa nekim ko će imati sluha za vaše ideje o novim poslovnim projektima. Naglašeno treće astrološko polje, doprinosi boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodne Vage mogu da upoznaju umetnika ili sportistu.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam šanse da realizujete saradnju sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Susret sa starom simpatijom u popodnevnim satima. Smanjite unos šećera.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko saradnje sa stranaca i prijateljskih veza. Aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, planeta romantike i sreće, podstiču jake emocije prema jednom Lavu. Izbegavajte alkohol.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Lava u prvi plan stavlja vaše finansije i potrebu da proširite saradnju sa strancima. Voljena osoba želi da vas obraduje, ali nije sigurna kako ćete reagovati kada saznate o čemu se radi. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u Lavu, pogoduju boljem razumevanju sa voljenom osobom, naročito ako ste januarska Vodolija. Dogovori sa nekadašnjim poslovnim partnerima i saradnicima mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda. Izbegavajte alkohol.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec obrazuje dobre aspekte sa planetama u astrološkom polju karijere, što donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju februarskim Ribama. Emotivni partner pokazuje više razumevanja za vaše želje i potrebe. Oprez za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!