DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. DECEMBAR: Ovna očekuje buran dan, Rak bi mogao da se zaljubi, Vaga da pripazi na (vanredne) troškove

Astrolog Marina Jungić Milošević

03. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 4. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 4. ДЕЦЕМБАР: Овна очекује буран дан, Рак би могао да се заљуби, Вага да припази на (ванредне) трошкове

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim emotivnim životom, kao i Mesec ulaze u Škorpiju, najavljujući buru strasti, ali i ljubomornih scena i rasprava sa voljenom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove. Provodite više vremena sa prijateljima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta novca, zajedno sa Mesecom ulazi u Škorpiju, podstičući vašu potrebu za trošenjem i rizičnim investicijama. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i sklonosti ka raspravama. Poslušajte savet Device.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Naglašen znak Strelca podstiče poslovnu saradnju sa strancima. Venera i Mesec ulaze u erotičnu, zavodljivu Škorpiju, i vas može da se zainteresuje osoba koju ste već upoznali preko posla. Strelac vam šalje poziv za izlazak. Podložnost povredama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec i Venera, simboli ljubavi, danas zajedno ulaze u vaše astrološko polje ljubavi, što slobodnim Rakovima donosi mogućnost zaljubljivanja. Zauzete očekuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera ulazi u Škorpiju, zajedno sa Mesecom, praveći kvadrat sa Plutonom, simbolom moći, zbog čega bi bilo dobro da se prilagodite novonastalim uslovima na radnom mestu. Bračni partner želi da vam nametne svoju volju. Podložnost infekcijama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, ulazi u Škorpiju, kad i Mesec, donoseći vam ljubomorne scene sa partnerom. Napeti aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom, upozoravaju da izbegavate rasprave u domu i porodici. Opasnost u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa ulaskom Meseca i vašeg vladaoca Venere u Škorpiju, postajete posesivniji i skloni ljubomornim reakcijama. Aspekti Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, donose vam vanredne troškove. Pazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom i Venerom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, seksepilni, zavodljivi i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Poslovna situacija još uvek zavisi od odluka koje donose osobe na koje ne možete da utičete. Poslušajte savet Bika.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, pravi dobre aspekte sa Mesecom i Venerom, koji danas ulaze u Škorpiju, donoseći vam buru strasti i emocija. Finansijska situacija je pod kontrolom, ali mogući su vanredni troškovi. Podložnost povredama u sportu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vladalac ljubavnog života, Venera, zajedno sa Mesecom ulazi u astrološko polje društvenog života donoseći vam strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Pozicija Saturna koji upravlja i vašim znakom i vašim poslovima, odlaže vaše planove.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Venera, planeta ljubavi koja ulazi Škorpiju, kada i Mesec, unosi tenziju i ljubomoru u vaš odnos sa voljenom osobom. Lav vam šalje SMS. Trebalo bi da budete oprezniji kada je reč o rizičnim investicijama i podizanju kredita. Podložnost infekcijama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Venere u Škorpiju, donosi vam isplativ aranžman sa strancima, a slobodnim Ribama i nove susrete na putovanjima, seminarima, predavanjima. Mogući su konflikti i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Problemi sa cirkulacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!