DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 3. DECEMBAR: Lav da pazi na troškove, Strelca očekuje iznenađenje, Jarac da bude obazriv u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 3. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 3. ДЕЦЕМБАР: Лав да пази на трошкове, Стрелца очекује изненађење, Јарац да буде обазрив у саобраћају

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kada Mesec prelazi preko astrološke kuće srećnih okolnosti, vaša efikasnost i preduzimljivost danas dolaze do punog izražaja. Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Saturna, usporava deo vaših planova ali situacija će se uskoro promeniti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca koji prelazi preko vašeg astrološkog polja privatnosti odlažu dogovore sa saradnicima ili rođacima u okviru porodičnog biznisa. Pozicija Venere doprinosi harmoničanim odnosima sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Simbol emocija, Mesec, obrazuje trigon sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, zbog čega možete da sklopite povoljan dogovor o poslovnoj saradnji sa novim partnerima. Pozicija Marsa donosi vam šanse za odlazak na zajednički put sa voljenom osobom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas obrazuje aspekte koji zahtevaju prilagođavanje željama, kako ljubavnog, tako i poslovnog partnera. Ukoliko ste planirali da uložite novac u nov aranžman u kojem učestvuju i vaši prijsatelji, trebalo bi da budete oprezniji.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec se približava poslednjim stepenima vašeg znaka obrazujući aspekte zbog kojih morate detaljnije da procenite poslovnu situaciju. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Ljubavni partner očekuje vašu podršku. Oprez u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Neočekivane okolnosti na poslu čine vas napetim i unose tenziju u odnos sa saradnicima. Aspekt Meseca i Marsa, u popodnevnim satima, doprinose ljubomornim reakcijama vašeg partnera, koji smatra da ste mu dali povoda za to.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Situacija na ljubavnom planu, kao i na poslu zahteva više strpljenja i moć da se prilagodite novim okolnostima ili uslovima rada. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam u trenutku upoznavanja prećutati da je zauzeta. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vest koja može da promeni dalji tok vaše poslovne situacije, stiže u popodnevnim satima. Trebalo bi da poslušate jednog Jarca, koji uvek ima pravi savet za vas. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja. šalje vam poziv za izlazak.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca, u astrološkom polju kontakata sa strancima i putovanja, zahtevaju da se prilagodite novim okolnostima na finansijskom planu, kao i željama mlađih članova porodice. Ljubavni partner vam priprema neko iznenađenje.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Saturna, u večernjim satima, donosi vam rešenje situacije koja se odnosi na postizanje dogovora o poslovnom aranžmanu sa strancima. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više pažnje. Pazite se za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Odgovaraju vam aspekti Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, naročito ako se bavite javnom delatnošću, advokaturom, predavaštvom. Moguć odlazak na kraći put. Voljena osoba želi da porazgovarate o sređivanju stambenog ili poslovnog prostora.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Neptunom i Saturnom u vašem znaku, odgovaraju umetnicima, naučnicima, sportistima. Moguća rasprava sa saradnicima, zbog čega bi trebalo da pokažete više tolerancije i razumevanja za njih. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!