DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 12. DECEMBAR: Bika očekuje strastven susret, Strelac sklon trošenju novca, Vodoliji se menjaju planovi

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 12. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ  ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 12. ДЕЦЕМБАР: Бика очекује страствен сусрет, Стрелац склон трошењу новца, Водолији се мењају планови

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u astrološkoj kući kontakata sa strancima (jednom godišnje), obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Plutonom, donoseći vam novac preko advokature, turizma, marketinga, poslova koji podrazumevaju česta putovanja, predavaštva.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec (jednom godišnje) u astrološkom polju finansija, pravi inkonjunkciju sa Uranom u vašem znaku, pa pripazite kako trošite novac. Dobar aspekt sa Plutonom, planetom seksualnosti, nagoveštava strastveni susret sa jednom Škorpijom. Nesanica.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mlad Mesec u astrološkoj kući partnerskih odnosa (jednom godišnje), donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima. U večernjim satima, mogući su konflikti i rasprave sa voljenom osobom. Preko interneta možete da upoznate jednog Strelca.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mlad Mesec, koji upravlja vašim znakom, jednom godišnje nađe se u astrološkom polju svakodnevice, a ove godine to je danas - zato budite taktičniji prema saradnicima, rođacima i komšijama. Venera u posesivnoj Škorpiji, podstiče partnerovu ljubomoru.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Sunca, podstiču vašu ambiciju, ali i nerealne planove. Sa mladim Mesecom u Strelcu (jednom godišnje), u večernjim satima, možete da upoznate interesantnu osobu na sportskoj tribini, koncertu, pozorištu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sekstil između vašeg vladaoca Merkura i Venere, koja upravlja vašim poslom ali i ljubavnim životom, donosi vam susret sa atraktivnom osobom. Mlad Mesec u astrološkoj kući privatnosti, čini vas sklonim raspravama sa partnerom i članovima porodice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec (jednom godišnje), vladalac vaše karijere, donosi dogovor o novom projektu, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom koji zahteva veliku preciznost. Opozicija Marsa i Urana, vladaoca ljubavnog života, opominje da izbegavate rasprave.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mlad Mesec u Strelcu (jednom godišnje) u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, donosi vam uvećanje prihoda. Očekuje vas strastveni susret s nekim koga ćete upoznati preko posla, na kraćem putu, seminaru, predavanju...

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem znaku, a ove godine pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam novac. Ipak, pozicija vašeg vladaoca Jupitera, čini vas sklonim preteranom trošenju novca. Poznanstvo sa zauzetom osobom preko interneta.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između vašeg vladaoca Saturna i mladog Meseca u Strelcu (jednom godišnje), donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova sa strancima. Trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, u napetom aspektu sa mladim Mesecom u astrološkoj kući više sile, donosi vam promenu planova. Sunce, vladalac partnerskih odnosa u polju društvenog života, nagoveštava nova poznanstva, preko prijatelja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mlad Mesec, jednom godišnje nađe se u vašoj astrološkoj kući karijere, a ove godine obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom - pazite se prevare, obmane, slatkorečivih osoba. Poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju, tribini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!