DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 13. DECEMBAR: Blizanci da paze šta govore i potpisuju, Vaga da se čuva svađe, Jarcu partner predlaže zajednički put

Astrolog Marina Jungić Milošević

12. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 13. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 13. ДЕЦЕМБАР: Близанци да пазе шта говоре и потписују, Вага да се чува свађе, Јарцу партнер предлаже заједнички пут

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Merkur kreće retrogradnim hodom, treći i poslednji put ove godine i popodne obrazuje konjunkciju sa Mesecom u Jarcu, čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Izbegavajte potpisivanje ugovora. Pazite se u saobraćaju.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, kreće danas retrogradnim hodom što može nepovoljno uticati na ishod sudskih ročišta, saradnju sa strancima i poslove koji podrazumevaju češća putovanja. Poslušajte savet jednog Jarca ili Device.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur kreće retrogradnim hodom preko vaše astrološke kuće finansija i opasnosti, pa povedite računa o tome šta izjavljujete i potpisujete, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti, bavite se advokaturom, predavaštvom.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Merkur kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja partnerskih odnosa u koje popodne ulazi i Mesec, donoseći vam novac preko saradnje sa strancima i putovanja. Poznanstvo sa interesantnom osobom preko prijatelja. Pazite šta i kome pričate.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim poslovima i planovima, upozorava da obratite više pažnje na dokumenta, ugovore i vredne sitnice. Mesec pravi dobar aspekt sa Jupiterom u kući karijere, donoseći vam podršku i pomoć nadređenih.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Zbog retrogradnog hoda Merkura koji upravlja vašim znakom i vašom karijerom, izbegavajte potpisivanje ugovora i sukobe sa sradnicima. Čuvajte telefone, ključeve, kartice i dokumenta. Oprez prilikom sklapanja dogovora sa strancima. Osetljiv želudac.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur kreće retrogradnim hodom, treći put ove godine, i to preko astrološkog polja privatnosti, što može dovesti do konflikta sa partnerom i članovima porodice. Voljena osoba želi da vas iznenadi pozivom na zajednički put. Više šetajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Retrogradni hod Merkura upozorava na oprez sa finansijama, kao i prilikom dogovora sa strancima. Vodite računa o vrednim sitnicama i dokumentima. Na kraćem putu ili druženju sa prijateljima, možete da upoznate mlađu osobu. Osetljiv želudac.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Retrogradni Merkur u astrološkom polju posla ali i ljubavi, obrazuje trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam dogovore u četiri oka sa saradnicima. Neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski želi ponovo da uđe u vaš život.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Merkur u vašem znaku danas kreće retrogradnim hodom, pa bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, potpisivanje ugovora, kao i da čuvate vredne sitnice i dokumenta. Ljubavni partner želi da razgovarate o zajedničkom putovanju. Oprez u saobraćaju.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme retrogradnog Merkura, vladaoca finansija u astrološkom polju tajni, ali i prepreka, novac vam pristiže preko paralelnih poslova. Čuvajte vredne sitnice. Voljena osoba vam zamera što je niste uputili u neke svoje planove.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Planeta flerta, Merkur, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava poznanstva sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Razlog konflikta sa voljenom osobom može biti odluka koju je donela nezavisno od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!