DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. DECEMBAR: Bika očekuju tenzije sa partnerom, Rak da bude tolerantniji, Strelce privlači zauzeta osoba

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 12. 2023. u 23:05

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 18. ДЕЦЕМБАР: Бика очекују тензије са партнером, Рак да буде толерантнији, Стрелце привлачи заузета особа

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca i vašeg vladaoca Marsa donosi van probleme u poslovanju sa strancima, na fakultetu ili u sudskim procesima. Konjunkcija sa Saturnom čini vas nestrpljivijim i nervoznijim, jer usporava ili odlaže dogovore i aranžmane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između Meseca u Ribama i Marsa, koji upravlja sedmom astrološkom kućom, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Spoj sa Saturnom i pozicija vašeg vladaoca Venere donose vam uspeh u medicini, farmaciji, arheologiji, istoriji.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u astrološkom polju karijere čini vas nervoznim, jer morate da se oslonite samo na sebe kako biste priveli posao kraju. Sekstil sa vašim vladaocem Merkurom u polju novca, donosi vam uvećanje prihoda. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Saturna, planete ograničenja, nepovoljno utiče na poslovanje sa strancima i kontakte sa rođacima iz inostranstva. Zbog izazovnog aspekta sa Marsom, budite tolerantniji prema saradnicima i članovima porodice.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa konjukcijom Meseca i Saturna u osmoj astrološkoj kući, vaše raspoloženje varira, a biće i vanrednih izdataka. Izazovan aspekt sa Marsom u kući ljubavi, donosi vam ljubomorne scene sa bračnim partnerom. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju Strelca.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec blizu Saturna u Ribama, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom u astrološkom polju ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa mlađom osobom, preko društvene mreže ili interneta. Kvadrat sa Marsom donosi rasprave u domu i porodici.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca koji upravlja vašom karijerom, preko Saturna u astrološkoj kući posla, odlaže realizaciju nekih aranžmana. Napet aspekt sa Marsom donosi rasprave sa voljenom osobom, a slobodnim Vagama strastveni susret na kraćem putu ili predavanju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko Saturna u astrološkom polju ljubavi praveći trigon sa Venerom u vašem znaku, što nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mars u vašem znaku, podstiče vašu ljubomoru i posesivnost, a spoj Meseca i Saturna u Ribama unosi tenziju u odnos sa partnerom. Aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, slobodnim Strelcima donosi romantičan susret sa zauzetom osobom. .

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u trećem astrološkom polju, donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje zahteva veliku preciznost ili češća putovanja. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vašu ambiciju. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko vašeg suvladaoca Saturna u astrološkoj kući posla, odlaže isplatu nekih honorarnih angažmana. Napnjt aspekt sa Marsom u kući neočekivanih situacija, upozorava na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, što vam donosi novac preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Zbog kvadrata sa Marsom, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!