DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. DECEMBAR: Ovna muči nesanica, Raku loš dan za komunikaciju sa članovima porodice, Jarcu partner nešto nameće

Astrolog Marina Jungić Milošević

21. 12. 2023. u 10:55

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 21. ДЕЦЕМБАР: Овна мучи несаница, Раку лош дан за комуникацију са члановима породице, Јарцу партнер нешто намеће

Foto: Free Images Pixabay

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u konjunkciji sa asteroidom Hiron u vašem znaku pothranjuje vaše emocije u vezi sa događajima iz prošlosti. Trigon sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam povoljan ishod dogovora sa strancima, a studentima na ispitima. Nesanica.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Tranzitni Mesec u Ovnu obrazuje kvadrat sa Plutonom, koji upravlja partnerskim odnosima, donoseći vam romantičan susret sa zauzetom osobom. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg posla, donosi vam novac preko paralelnih ili honorarnih aranžmana.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura i Jupitera, čini vas spremnim da se posvetite realizaciji ideje koja već duže vreme okupira vašu pažnju. Pozicija Meseca upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Inkonjunkcija između vašeg vladaoca Meseca i Venere koja upravlja vašim privatnim životom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom i članovima porodice. Aspekt sa Saturnom, u večernjim satima, donosi vam podršku starijih osoba.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Kada Mesec prelazi preko Ovna, planirate dogovore sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Novac vam pristiže preko podoričnog biznisa ili neke druge samostalne delatnosti. Opozicija između Venere i Urana, donosi raspravu sa partnerom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti Meseca u astrološkoj kući novca i rizika, nepovoljno utiču na odnos sa poslovnim partnerom. Moguće rasprave sa mlađim članovima porodice, komšijama, saradnicima. Voljena osoba vam priprema romantično iznenađenje. Nesanica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Urana, koji upravlja vašim petim poljem, donosi turbulencije na emotivnom ali i finansijskom planu. Pozicija Marsa, predveče, podstiče vašu ambiciju, ako se bavite pisanjem ili često putujete zbog posla.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Kvadrat između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice i zdravlja, čini vas nervoznim i nestrpljivim. Sa vladaocem vašeg ljubavnog života, Venerom u vašem znaku, pravi ste magnet za suprotni pol. Jedan Jarac misli na vas.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekt između Meseca i vašeg suvladaoca Neptuna, planete mašte, donosi vam uvećanje zarade preko kreativnih poslova. Ipak, mogući su i vanredni izdaci. Na nekom skupu, preko prijatelja, možete da upoznate harizmatičnu osobu. Nesanica.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam uspeh i zaradu preko dizajniranja enterijera i kupoprodaje nekretnina. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vam nametne svoju volju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Na kraćem putu u inostranstvu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate interesantnu osobu koja često putuje zbog posla. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec koji upravlja vašom maštom, prelazi preko astrološkog polja novca, čineći vas spremnim da realizujete svoje ideje. Voljenoj osobi je potrebna vaša podrška u vezi sa nečim što joj mnogo znači. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednu Škorpiju.

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu