OVO SE DEŠAVA SAMO JEDNOM GODIŠNJE: Prva Mesečeva četvrt je u Ovnu - Evo šta to znači za vaš horoskopski znak

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 01. 2024. u 23:45

PRVA Mesečeva četvrt je u Ovnu i to se dešava samo jednom godišnje. Saznajte šta to znači za vaš horoskopski znak i šta da očekujete u četvrtak 18. januara na poslu, u ljubavi, zdravstvenom planu, odnosu sa ukućanima...

ОВО СЕ ДЕШАВА САМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ: Прва Месечева четврт је у Овну - Ево шта то значи за ваш хороскопски знак

Foto: Shuttestock/Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku (jednom godišnje), ove godine, donosi novac rođenima u trećoj dekadi, i to preko kontakata sa strancima, putovanja, turizma, predavaštva, izdavaštva. Strelac misli na vas. Osetljivi zglobovi.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući inspiracije pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom posla, donoseći vam uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Problemi sa hormonima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu (jednom godišnje), ove godine donosi promenu planova i mogućnost uvećanja zarade rođenima u trećoj dekadi. Ipak, oprezno sa ulaganjem novca u nove poslovne aranžmane. Podložnost povredama u sportu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašem astrološkom polju karijere, prvai napet aspekt sa Plutonom, donoseći vam vanredne troškove i rasprave sa autoritetima. Voljena osoba unosi tenziju u vaš emotivni odnos. Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu, ove godine, donosi vam novac preko kreativnih i poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Budite tolerantniji prema saradnicima. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put s vama. Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Ove godine, prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom ulaganja novca u nove poslovne projekte. Slobodne Device očekuje strastveni susret sa Bikom ili Rakom. Pazite da se opečete.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Odgovara vam prva Mesečeva četvrt u Ovnu, jer pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i posla. Međutim, napet aspekt sa Plutonom, upozorava sa izbegavate nepotrebne troškove i rasprave sa voljenomn osobom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju posla, upozorava na oprez prilikom dogovora sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Strastveni susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Opasnost od vrele vode.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu, obrazuje dobar aspekt sa Venerom u vašem znaku, donoseći vam novac preko inostranstva i kreativnih zanimanja. Susret sa atraktivnom osobom na koncertu, u pozorištu, sportskoj tribini. Izbegavajte alkohol.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući privatnog života, upozorava da se klonite rasprava sa ženama, članovima porodice, ali i poslovnim saradnicima. Novac vam stiže preko paralelnih angažmana. Podložnost povredama u kući.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Odgovara vam prva Mesečeva četvrt u Ovnu koja pravi trigon sa Venerom, jer vam donosi uvećanje prihoda preko putovanja u inostranstvo i zanimanja koja podrazumevaju uniformu na radu. Izbegavajte rasprave sa autoritetima. Bol u zglobovima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju posla i ljubavi, donosi vam novac preko zemalja nemačkog jezičkog područja. Mogući vanredni troškovi, ali i konflikti sa emotivnim partnerom. Čuvajte se lažnih prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024