NAJMUDRIJI SU BLIZANCI I DEVICE: Šta kaže horoskop - Koga opasnosti privlače, a ko ih se kloni?

Astrolog Marina Jungić Milošević

31. 03. 2024. u 17:00

MEĐU od najhrabrijim i najhladnokrvnijim znakovima, mesta u vrhu liste svakako pripadaju Ovnovima, Škorpijama, Jarčevima, ali i Lavovima.

НАЈМУДРИЈИ СУ БЛИЗАНЦИ И ДЕВИЦЕ: Шта каже хороскоп - Кога опасности привлаче, а ко их се клони?

Foto Shutterstock

 Simboli opasnosti i rizika, Pluton i Mars, upravljaju Ovnom i Škorpijom, dok je uticaj ovih planeta u Jarcu izuzetno naglašen. I Lavovi kojima upravlja Sunce, simbol energije i časti, spadaju u red neustrašivih znakova. Odmah uz njih su i ljubitelji opasnosti, Vodolije, kojima upravlja planeta rizika, Uran.

Najmudriji su Blizanci i Device, kojima vlada Merkur, simbol razuma i logike. Mada se Bikovi, Rakovi i Ribe uglavnom klone opasnosti, to ne znači da ne umeju da se s njima izbore na svoj način. Vage i Strelčevi su najveće diplomate, svesno izbegavaju sukobe, ali pre nego što se opredele za nekoga, vole da čuju obe strane.

OVAN - Vama upravlja Mars, planeta akcije i hrabrosti pa ne znate za strah. Za vaš vatreni, temperamentni znak, svaki rizik pravi je izazov, dok vam opasnosti u koje ulećete, čak podižu samopuzdanje. Dan bez izazova za vas je izgubljen dan.

BIK - Mars je oslabljen u vašem znaku pa se svesno klonite rizika i opasnosti. Niste ljubitelj promena i teško im se prilagođavate. Pod uticajem ste Venere, volite da uživate u životnim zadovoljstvima i zato izbegavate stresne situacije.

Foto Shutterstock

BLIZANCI - Mada vas izazovi privlače, isuviše ste inteligentni da svesno srljate u opasnosti. Vašim snalažljivim, vazdušnim znakom upravlja Merkur, planeta logike, pa ćete rizične poduhvate radije prepustiti odvažnijima od vas.

RAK - Umete da se zainatite, ali ne ulećete u opasne situacije, osim kada branite porodicu i domovinu. Mars je slab u vašem znaku i oprez je za vas majka mudrosti. Uvereni ste da će onaj ko izaziva sudbinu, brzo i platiti zbog toga.

LAV - Hrabriji ste od većine znakova, a ozbiljni konkurenti su vam Škorpija, Jarac i Vodolija. Ne treba vas imati za neprijatelja, a treba vam se sklanjati s puta. Nema toga što predstavnici vašeg vatrenog znaka nisu u stanju da odbrane.

DEVICA - Mudri ste i niste ljubitelj opasnosti, jer vašim zemljanim, fleksibilnim znakom upravlja Merkur, simbol inteligencije, razuma i logike. Čak i kada delujete uplašeno, vi zapravo smišljate kako da postupite u opasnoj situaciji.

Foto Pixabay free images

VAGA - Hrabrost je za vas pitanje časti, ali i u trenucima opasnosti tražite diplomatsko rešenje. Dobar ste pregovarač u kriznim situacijama, jer je Saturn, planeta istrajnosti i upornosti, egzaltiran u vašem znaku. Smatrate da je pametnije izbeći nepotreban rizik, nego izložiti mu se.

ŠKORPIJA - Opasnosti su kao stvorene kako bi se neustrašivi predstavnici vašeg fiksnog, vodenog znaka s njima hvatale u koštac. Vašim znakom upravljaju Pluton i Mars, planete moći, i hrabrosti, pa jednostavno obožavate izazove i rizike.

STRELAC - Ponekad previše rizikujete stavljajući sve na kocku, jer ste navikli na zaštitu vašeg vladaoca Jupitera, planete srećnih okolnosti. Vaš avanturistički znak pokazuje veliku hrabrost u kriznim situacijama, kada se mnogi povlače.

JARAC - Vama upravljaju Saturn i Uran, zbog čega nema te opasnosti sa kojom se nećete suočiti. Smatrate da svako treba sam da se izbori sa opasnim situacijama. Pomoć ne tražite ni od koga, a ako je neko od vas zatraži, uvek ćete pomoći.

Foto Pixabay free images

VODOLIJA - Vaš ležeran odnos prema opasnostima i rizicima, nije toliko neobičan kada se zna da vama upravljaju Uran i Saturn, planete revolucija i hladnokrvnosti. Zato na opasne situacije često gledate kao na još jedan novi izazov.

RIBE - Pripadnicima vašeg senzualnog znaka upravljaju Neptun i Jupiter, zbog čega se radije oslanjate na intuiciju i srećne okolnosti. Opasne situacije vas privlače, ali samo na filmu i u mašti. Međutim, ne plaši vas da rizikujete u igrama na sreću.

BONUS VIDEO - SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)