ČUVAJTE SE DUHOVA PROŠLOSTI Astro savet za ponedeljak 6. maj: Pazite se problema u ljubavi i poslovnom ortakluku

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 05. 2024. u 06:56 >> 06:56

MESEC prelazi preko znaka Ovna, u kome se na 21. stepenu nalazi i asteroid Hiron, koji predstavnike prvog zodijačkog znaka podseća na neku situaciju iz prošlosti.

ЧУВАЈТЕ СЕ ДУХОВА ПРОШЛОСТИ  Астро савет за понедељак 6. мај: Пазите се проблема у љубави и пословном ортаклуку

Foto: Shutterstock

Mada se ovaj aspekt ponavlja jednom mesečno, uticaj tranzitnih planeta je drugačiji, pa ovog meseca blizina asteroida Gold na 20. stepenu Ovna, povoljno utiče na finansije, ali donosi i mogućnost otkrivanja nečeg što će Ovnovima rođenim u trećoj dekadi pomoći da lakše prebrode suočavanje s nekim uspomenama.

Vage neće moći mnogo da pomognu svom ljubavnom partneru, koga će progoniti duhovi prošlosti, jer se radi o periodu kada se još nisu ni poznavali. Rakovi će se na poslu suočiti s nekom situacijom koja im možda neće odgovarati, ali neće moći mnogo toga da promene. Jarčevima će pozicija Hirona u četvrtoj kući, pokrenuti lavinu uspomena na člana porodice koga više nema.

Ono što se odnosi na sve znake (a koje aktivira Mesec u Ovnu) jeste pozicija severnog Mesečevog čvora na središnjem, 15. stepenu Ovna, a južnog na 15. stepenu Vage, u prevodu - problemi u partnerskim odnosima, kako u ljubavi, tako i u poslovnom ortakluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije