OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za sredu 8. maj: Mesec u Biku donosi novac, putovanja ali i stres

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 05. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, mlad Mesec (emocije, raspoloženje, majka i ostale važne ženske figure u našem životu, narod) nađe se u Biku, znaku ljubavi, novca i uživanja, a ove godine, 8. maja, oko pola pet ujutru, obrazuje konjunkciju sa Uranom i Jupiterom u drugom zodijačkom znaku.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за среду 8. мај: Месец у Бику доноси новац, путовања али и стрес

Foto: Shutterstock

 Ovi aspekti donose sjajne ideje i mogućnost neočekivane zarade, tim pre što podrška stiže od starije osobe iz porodice ili nekoga ko želi da pomogne. Iznenađenja su moguća u vidu neočekivanog odlaska na put ili zarade preko poslova sa strancima i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja.

Kada Mesec danas bude obrazovao konjunkciju sa Jupiterom, planetom velikog novca, putovanja i znanja, istovremeno će napraviti i sjajan aspekt - trigon sa Plutonom u Vodoliji, planetom novca i moći.  I bez obzira na to što je Pluton retrogradan, ovaj aspekt donosi putovanja u inostranstvo i uspeh u finansijskim transakcijama, kao i veće mogućnosti za sticanje znanja i obrazovanje. Ako se ova konjunkcija nađe u nekom od polja zdravlja (6, 8. ili 12.), upozorava na preterivanje u hrani i piću, kao i na anemiju i probleme sa jetrom.

Konjunkcija sa Uranom, osim genijalnih ideja i naglih promena raspoloženja, stresa i frustracija, donosi i emocionalnu napetost i nagle (često privremene) prekide ljubavnih veza. Ovaj stvaralački aspekt pojačava intuiciju, kao i umetničku inspiraciju, ali nosi  i turbulencije u avionskim letovima, kao i opasnost od sponatnog pobačaja,

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)