SUKOBI, SVAĐE, EMOTIVNE KRIZE Astro savet za nedelju 26. maj: Mesec je u Jarcu, ovo će posebno da osete 4 znaka horoskopa

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 05. 2024. u 07:00

MESEC u znaku Jarca danas obrazuje napet aspekt sa jakim Marsom u Ovnu, koji podstiče borbenost, sukobe, svađe, rasprave, nagonske reakcije, emotivne krize.

СУКОБИ, СВАЂЕ, ЕМОТИВНЕ КРИЗЕ Астро савет за недељу 26. мај: Месец је у Јарцу, ово ће посебно да осете 4 знака хороскопа

Foto Shutterstock

Takođe, veća je podložnost povredama, krvarenjima, kako fizičkim, tako i emotivnim, jer Mesec je duša, a Mars agresija. Ovaj aspekt donosi i opasnost od vatrenog oružja.

Zbog oslabljene pozicije Meseca (u znaku svog pada), a ojačane pozicije Marsa (u znaku kojim vlada) žene će biti ugrožene, zbog muške agresivnosti.

Ovaj tranzitni aspekt više deluje na osobe koje ga imaju u ličnom horoskopu, jer će biti okidač događaja, mentalnog stanja, situacija u kojima je agresivnost naglašena...

Kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) će danas biti više pod uticajem ovog aspekta, naročito Ovan i Jarac.

Svetla tačka dana su harmonični aspekti Meseca sa Merkurom i Uranom, planetama logike i bistrine uma, koji dolaze do izražaja u popodnevnim satima: zdrav razum i hladna glava vaši su saveznici, a na taj način možete da pomognete i onima sa napetim aspektom Meseca i Marsa u ličnom horoskopu. Oslonite se na pomoć i podršku Blizanaca, Devica, Škorpija, Vodolija, čak i ako vam na prvi pogled ne deluju kao pravo rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)