NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JUNA: Blizancima dobar period za posao, Škorpiji predstoje izazovi u ljubavi, Vodolija da pazi u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 2. do 8. juna, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 2. ДО 8. ЈУНА: Близанцима добар период за посао, Шкорпији предстоје изазови у љубави, Водолија да пази у саобраћају

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Suncu, Veneri i Jupiteru u kući posla, početkom perioda će se pridružiti i Merkur, donoseći vam sveže ideje, novac preko dva posla, kraća putovanja i više mogućnosti za obrazovanje, kao i kupovinu kola. Iskoristite ovaj period da realizujete sve što želite, jer već iduće nedelje neko može pokušati da uspori vašu akciju i oslabi vaš entuzijazam.

Ljubav U vreme mladog Meseca u Blizancima, gde se nalazi i Venera, vladalac partnerskih odnosa, 6. juna, treća osoba može da se umeša u vašu emotivnu vezu. Pozicija Meseca blizu vašeg vladaoca Marsa, simbola povreda, između Severnog Mesečevog čvora i asteroida Hiron u vašem znaku, otvara neke stare rane.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Shutterstock

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Tokom ove nedelje možete da ostvarite dvostruku zaradu. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, 3. juna ulazi u Blizance i pravi samo harmonične aspekte, zbog čega ćete brže i efikasnije završavati sve poslove. Ako dobijete ponudu za posao, prvo se dogovorite o honoraru ili plati, jer ćete morati da radite mnogo više nego što očekujete.

Ljubav Među brojnim planetama u drugoj kući, 6. juna će se naći i mlad Mesec u Blizancima, donoseći vam udvaranje dve podjednako interesantne osobe, starije i mlađe. Zauzeti će planirati odlazak na zajednički odmor sa voljenom osobom. Žene bi trebalo da izbegavaju kontakt sa nasilnih partnerima.

Zdravlje Alergija.

Foto: Shutterstock

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta logike, biznisa i komuniakcija, 3. juna ulazi u vaš znak, pa ove nedelje možete da ostvarite neke od vaših zamisli i ideja, naročito preko saradnje sa strancima i rada preko interneta. Već 2. juna, neko može pokušati da osujeti vaš plan sa strancima. Krajem perioda, počinju da se otvaraju mnoga vrata koja su vam bila nedostupna.

Ljubav Sa čak pet planeta u vašem znaku, ove nedelje ste definitivno znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu. Početkom perioda, bićete razočarani ponašanjem jednog prijatelja.Mlad Mesec u vašem znaku (jednom godišnje), 6. juna, pravi kvadrat sa Saturnom, što otežava komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje Osetljivi disajni organi.

 

Foto: Shutterstock

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Sa naglašenom 12. kućom, vaša pozicija na poslu, ove nedelje može da se promeni nabolje, kao i vaši prihodi. Ulazak Merkura, planete intelekta, koji upravlja vašim intelektom i podsvešću, u 12. kuću, posle 3. jula, donosi uspeh piscima, prevodiocima, izdavačima, novinarima i onima koji često putuju zbog posla. Vodite više računa o tome s kim delite informacije.

Ljubav Oko 4. juna možete da upoznate Bika čijem ćete šarmu teško moći da odolite. Mnoštvo planeta u znaku Blizanaca, gde se 6. juna obrazuje i mlad Mesec, donosi vam susret s nekim koga znate preko posla ili ko radi u instituciji zatvorenog tipa. Problemi ako ste u drugom braku ili značajnoj vezi.

Zdravlje Rasejani ste.

Foto: Shutterstock

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Merkur, vladalac vašeg posla i planova, 3. juna, ulazi u Blizance i pravi trigon sa Jupiterom, planetom putovanja, obrazovanja i novca, donoseći vam šanse da ostvarite ambiciozne planove. Krug vaših prijatelja se širi sa ulaskom uglednih osoba iz raznih oblasti. Krajem perioda, članstvo u velikoj organizaciji može da vam obezbedi solidna primanja.

Ljubav Početkom perioda, osoba koju dugo poznajete poželeće da pređe granicu prijateljstva s vama. U vreme mladog Meseca u 11. kući (jednom godišnje), 6. juna, slobodni Lavovi, u većem društvu, klubu, preko interneta, mogu da upoznaju nekoga s kim će ući u ozbiljnu vezu. Bračni partner vam priprema iznenađenje.

Zdravlje Bol u leđima.

Foto: Shutterstock

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i komunikacija, 3. juna ulazi u kuću karijere i pravi konjunkciju sa Jupiterom, donoseći vam značajne promene na radnom mestu i u poslovnoj hijerarhiji. Period je povoljan za pokretanje ili proširenje privatnog biznisa, kao i zajedničkog posla sa partnerom. Izbegavajte rasprave i sukobe sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Slobodne Device početkom nedelje očekuje strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. U vreme mladog Meseca u Blizancima, 6. juna, bračni partner može insistirati na tome da vam nametne svoju volju. Ukoliko ste pred odlukom o veridbi ili ulasku u brak, trebalo bi dobro da razmislite.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Shutterstock

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Merkur, 3. juna, ulazi u vašu devetu kuću, donoseći vam nove kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu i zaradu preko putovanja, interneta, stručnog usavršavanja, bilo da upisujete fakultet ili neki specijalizovani kurs. Ako planirate selidbu ili rad u nekoj prekookeanskoj zemlji, ove nedelje ćete brže dobiti vizu, produženje pasoša, putnu dokumentaciju.

Ljubav Mlad Mesec u Blizancima, 6. juna, slobodnima donosi susrete sa interesantnim osobama, a zauzetima zahlađenje u vezi. Mars, planeta strasti koja upravlja partnerskim odnosima, pravi kvadrat sa Plutonom, simbolom dominacije, zbog čega se žene mogu naći u opasnosti zbog partnerove ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje Podložnost povredama. Venska cirkulacija.

Foto: Shutterstock

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Prepuna osma kuća, u koju 3. juna ulazi i Merkur, koji odmah pravi trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam dogovor s nekim ko želi da uloži u vaše ideje ili zajednički posao s vama. Ove nedelje možete i lakše da pokrenete ili proširite privatni biznis, kao i da završite sve što se odnosi na pozajmicu, kredit ili ostvarivanje prava na nasledstvo.

Ljubav Mlad Mesec u Blizancima, 6. juna, slobodnima donosi susret sa osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem ili određenu dozu opasnosti. Zauzetima, oko 4. juna, pozicija Meseca nad opasnim Algolom donosi privremeni raskid ili razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti.

Zdravlje Nervoza. Zubobolja.

Foto: Shutterstock

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Merkur 3. juna ulazi u Blizance i pravi "spoj" s vašim vladaocem Jupiterom, zbog čega se možete dogovarati o ulasku u neki partnerski posao. Uspeh očekuje Strelce koji su zbog posla prisutni u javnosti, bave se advokturom, modom, diplomatijom. Sportistima stižu ponude za nove ugovore i nove sponzore, a biće i više šansi za prelazak u inostrane klubove.

Ljubav Mlad Mesec u vašoj sedmoj kući (jednom godišnje), 6. juna, slobodnima može doneti novu ljubav ili ulazak u brak, ali i raskid ili razvod, ako o tome već neko vreme razmišljate. Zauzeti mogu doći u situaciju da otkriju partnerovu paralelnu vezu. Poznanstvo sa mlađom osobom na putu ili preko intrneta.

Zdravlje Podložnoist sportskim povredama.

Foto: Shutterstock

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao U vašu prepunu šestu kuću, 3. juna, ulazi Merkur, planeta biznisa, i odmah pravi konjunkciju sa Jupiterom, donoseći vam odlazak na kraći put radi pregovora ili sklapanja posla sa strancima. Istovremeno, možete da dobijete ponudu za paralelni ili honorarni posao. Ako već neko vreme pokušavate da se zaposlite, ove nedelje vam se sreća najzad može osmehnuti.

Ljubav Mlad Mesec u Blizancima, 6. juna, nagoveštava ulazak u tajnu romansu vezu sa koleg(inic)om koji im se veće duže vreme dopada. Slobodni, posle 3. juna, na službenom putu ili preko interneta mogu da upoznaju mlađu osobu. Vaš suvladalac Uran nad Algolom donosi vam udvaranje osobe dosta starije od vas.

Zdravlje Osetljivi zglobovi i pluća.

Foto: Shutterstock

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Vaš vladalac Uran prelazi preko nekretnice Algol u kući karijere, koji simbolizuje "seču glava" - pazite da ne izgubite poziciju. Merkur, 3. juna, ulazi u Blizance i odmah pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku, donoseći vam kreativne ideje koje možete da pretočite u isplativ posao. Sportistima se otvaraju nove mogućnosti, transfer ili prelazak u novi klub.

Ljubav U vreme mladog Meseca u kući ljubavi, 6. juna, možete da upoznate mlađu osobu na koncertu, utakmici ili treningu. Slobodne Vodolije koje zbog posla često putuju mogu da se zaljube i na kraćem putu u inostranstvu, dok zauzete očekuje proširenje porodice, bilo da se radi o deci ili unucima.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Već početkom perioda, pozicija vašeg suvladaoca Jupitera, planete blagostanja i putovanja, povoljno utiče na dogovore u vezi sa nasleđivanjem nekretnine ili porodične dealtnosti, kao i pokretanjem privatnog biznisa. Moguća selidba ili adaptacija stambenog ili poslovnog prostora.

Ljubav Sa ulaskom Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u četvrtu kuću, posle 3. juna, naglasak je na porodičnom životu. Ako planirate potomstvo, pravi je trenutak za to. U vreme mladog Meseca u konjunkciji s Venerom u Blizancima, 6. juna, rođene u drugoj dekadi očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom.

Zdravlje Glavobolja.


 

BONUS VIDEO - DžEJ TRIBUTE BAND: Aleksandar Radulović Futa napravio ogromnu stvar u čast Džeja Ramadanovskog


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)