DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 28. MAJ: Rak ima ambiciozne planove, Vaga da pazi na troškove, Strelac da izbegne ljubavne svađe

Astrolog Marina Jungić Milošević

27. 05. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam donosi Mesec u Vodoliji, šta vas u utorak 28. maja očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 28. МАЈ: Рак има амбициозне планове, Вага да пази на трошкове, Стрелац да избегне љубавне свађе

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u 11. kući u aspektu s vašim vladaocem Marsom, uspostavljate nove poslovne veze i stičete uticajne prijatelje. Pozicija asteroida Karma i Venere, donosi vam udvaranje zauzete osobe preko interneta. Napet nervni sistem.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i posla, donosi vam zaradu preko dva posla. Skloni ste preterivanju, naročito kada je reč o trošenju novca. Emotivni partner može burno da reaguje na nku vašu odluku.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa, što opominje na oprez prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja dokumenata i ugovora. Pozicija Venere, donosi vam susret sa zauzetom osobom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u kući novca ali i rizika, skloni ste pravljenju ambicioznih planova kada je reč o investiranju i novca i ideja u nov projekat. Pazite šta se dogovarate sa mlađom osobom, ako se bavite nekom samostalnom delatnošću.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u sedmoj kući pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom novca koja upravlja vašom karijerom, donoseći vam uvećanje prihoda ako se bavite kreativnim izražavanjem, advokaturom, diplomatijom, umetnošću. Neplanirani troškovi. Alergija.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovan aspekt koji Mesec obrazuje s vašim vladaocem Merkurom u kući svakodnevice, donosi vam zaradu ako se bavite uslužnim delatnostima, medicinom, veterinom, proizvodnjom organskih namirnica. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Bračni partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u kući privatnog života, u popodnevnim satima, moguće su trzavice sa dugogodišnjim partnerom. Novac pristiže preko paralelnih ili honorarnih poslova. Tajni susret sa osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem, naukom, medicinom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec, u kući biznisa, pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam uvećanje zarade preko kraćih putovanja, kao i intelektualnih i uslužnih delatnosti Izbegavajte rizične finansijske poteze. Dodatni oprez u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec, vladalac partnerskih odnosa, obrazuje napet aspekt s vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam radkisd ili burnu raspravu sa emotivnim partnerom. Trigon sa Venerom, koja upravlja vašom karijerom, donosi uvećanje zarade.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku u trigonu sa mnoštvom planeta u devetoj kući vodi vas na put i donosi novac preko poslova sa strancima. Slobodne Vodolije u klubu ili u društvu prijatelja očekuje susret sa atraktivnom osobom, a zauzete rasprava sa partnerom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući ograničenja pravi napet aspekt sa Merkurom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam trzavice sa voljenom osobom. Povoljan ishod dogovora sa osobom na položaju zavisi od vašeg načina komunikacije i ubedljivosti. Glavobolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama