DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 29. MAJ: Lavu dobar dan za poslovne dogovore, Škorpija da odloži planove, Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 29. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 29. МАЈ: Лаву добар дан за пословне договоре, Шкорпија да одложи планове, Водолију очекује занимљив сусрет

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Vodolije i obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom donoseći vam uspeh u poslu sa strancima, a studentima na ispitima. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekoga na koncertu, sportskoj tribini, rođendanu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Mesecom u kući karijere koji pravi kvadrat sa Merkurom, skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnima donosi susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetom astrološkom polju, povoljno utiče na poslovanje sa strancima. Ljubavni partner sklon je preuveličavanju nekih situacija u vašem odnosu. Susret sa Vagom na kraćem putu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vladaocem Mesecom u kući strasti i asteroidom Amor u vašem znaku, pravi ste magnet za suprotni pol. Mada trigon sa Jupiterom povoljno utiče na vaše finansije, ipak izbegavajte rizične novčane transakcije. Voljena osoba planira put s vama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje trigon sa Mesecom u Vodoliji, što povoljno utiče na pravne procese, sudska ročišta, javne nastupe ili dogovore sa poslovnim partnerom. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje i vremena.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Meseca u šestoj kući donosi vam nov posao preko osoba koje žive u inostranstvu. Ipak, trebalo bi da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Poznanstvo sa atraktivnom osobom, na kraćem putu ili preko interneta.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, blizu Sunca, obrazuje sjajne trigone sa Mesecom u Vodoliji, donoseći vam umetničku inspiraciju, odlazak na kraći put, povoljan ishod poslovnih dogovora. Susret sa sportistom ili muzičarem na predavanju, seminaru ili putu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko vaše kuće privatnog života i pravi bnapet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, blizu Merkura, donoseći vam trzavice sa partnerom i članovima porodice. Moraćete da odložite neke planove. Više šetajte.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u Vodoliji pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći uspeh i novac osobama koje su prisutne u javnosti, preko posla. Pozicija nepredvidivog Urana blizu Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, donosi probleme u ljubavi.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Meseca preko kuće posla, u izazovnom aspektu sa vašim suvladaocem Uranom, podstiče vašu ambiciju ali i nerealne planove. Ljubavni partner je nervozan i pomalo konfuzan, zbog čega očekuje vašu podršku. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku pravi napet aspekt s vašim vladaocem Uranom, planetom preokreta, donoseći vam rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Pozicija Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava susret sa harizmatičnim Lavom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Zbog pozicije Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, pazite da vas ne prevari neko koga ste smatrali prijateljem. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa mlađom, atraktivnom osobom preko društvene mreže. Provodite više vremena sa prijateljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!