BUDITE KREATIVNI Astro savet za petak, 31. maj: Danas će posebno biti nervozna četiri horoskopska znaka

Astrolog Marina Jungić Milošević

31. 05. 2024. u 07:00

MESEC danas, kao i svakog meseca, prelazi preko tranzitnog Neptuna u Ribama, spremajući se da pređe u impulsivnog, nestrpljivog, temperamentnog Ovna.

БУДИТЕ КРЕАТИВНИ Астро савет за петак, 31. мај: Данас ће посебно бити нервозна четири хороскопска знака

Foto: Free Images Pixabay

 Ali, ne pravi iste aspekte kao pre mesec dana. Tako danas obrazuje kvadrat sa Venerom blizu Sunca u Blizancima, zbog čega promenljivi znaci (Ribe, Blizanci, Device i Strelci) mogu biti nervozniji, nestrpljiviji, rasejani, konfuzni... Problemi u domu i porodici, na poslu sa ženama, odnosu sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom. Zato ih danas poštedite dodatnog nerviranja i iritiranja, dovoljno im je njihovih problema, posla preko glave, nerešenih pitanja i otvorenih dogovora koji čekaju da budu završeni...

Međutim, ono što je karakteristično za konjunkciju (spoj) Meseca i Neptuna u Ribama (kojima Neptun inače upravlja) jeste da uvek podstiče maštu i inspiraciju kod umetnika i osoba čije zanimanje ima dodirne crte sa kreativnošću, kao i motivaciju kod sportista, naučnika, pronalazača...

Ovo je i aspekt preosetljivosti, koji budi romantična osećanja, a kada je reč o zdravlju upozorava na podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama (kod onih koji imaju ovaj aspekt u ličnim horoskopima).

Takođe, Neptun se trenutno nalazi na istom, 29. stepenu na kome je i fiksna zvezda Šeat, što upozorava na opasnost od vode, tim pre što Neptun, Mesec i Šeat prave opoziciju sa retrogradnim Plutonom (opasnost, rizik) u Vodoliji. S obzirom na to da je u toku sezona odmora na morskim destinacijama, savetuje se veći oprez kada je reč o sportskim i rekreativnim aktivnostima na i u vodi, naročito sa skuterima, čamcima. Tim pre, što je trenutno i Mesec (simbol vode) uključen u ovaj aspekt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)