BUDITE DODATNO OPREZNI U SAOBRAĆAJU Astro savet za subotu 1. jun: Uran i Merkur su nad Algolom, ovo će da oseti čak 6 znakova horoskopa

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 06. 2024. u 07:00

MESEC danas ulazi u znak Ovna i pravi harmonične aspekte sa tranzitnim planetama, što olakšava mnogo toga, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

БУДИТЕ ДОДАТНО ОПРЕЗНИ У САОБРАЋАЈУ Астро савет за суботу 1. јун: Уран и Меркур су над Алголом, ово ће да осети чак 6 знакова хороскопа

Foto: Shutterstock

Međutim, sekstil Meseca sa Uranom i Merkurom, nad fiksnom zvezdom Algol, u prepodnevnim satima, donosi preosetljivost na tuđe reakcije. Dobar je za učenje, jer olakšava pamćenje, kao i za pisce jer podstiče maštu i inspiraciju.

Donosi originalne, nove ideje i spoznaje, iznenadno putovanje, selidbu. Sekstil između Meseca (emocije, podsvest) i Merkura (svest, razum, logika), doprinosi zdravorazumskom prosuđivanju.

Međutim, pošto su i Uran i Merkur i dalje nad Algolom, a Mesec iz vodenih, flegmatičnih Riba prelazi u temperamentnog, vatrenog, nestrpljivog Ovna, preporučuje se povećan oprez u saobraćaju (naročito u ravničarskim predelima, gde pažnja može da popusti), bilo da ste pešak ili vozač. Ovo se odnosi na sve znake, ali ipak više na Vodolije (kojima upravlja Uran), Bikove (Algol je u Biku), Blizance i Device (Merkur vlada ovim znacima), Škorpije (Merkur je egzaltiran u ovom znaku), kao i znake čijim partnerskim odnosima upravlja Merkur - Strelce i Ribe.

Takođe, nemojte da dozvolite da padnete na tuđe provokacije, jer ćete samo obradovati drugu stranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRUDILA SAM SE DA BUDEM JAKA: Pevačici pred izlazak na binu rekli da joj je član porodice preminuo