DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 1. JUN: Škorpija da ne naseda na provokacije, Jarcu novac stiže preko privatnog posla, Bik da se pazi ljubomore

Astrolog Marina Jungić Milošević

31. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ovnu donosi za subotu 1. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 1. ЈУН: Шкорпија да не наседа на провокације, Јарцу новац стиже преко приватног посла, Бик да се пази љубоморе

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa aspektom između Meseca u vašem znaku i Merkura nad Algolom, danas je bolje da se prilagodite okolnostima na poslu, naročito kada je reč o dogovorima. Pozicija Sunca donosi novac umetnicima i sportistima. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko 12. kuće upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Odnos sa ljubavnim partnerom može biti narušen, zbog ljubomore. Nemojte da idete iznad svojih finansijskih mogućnosti. Pazite da se ne opečete.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u Ovnu i vašeg vladaoca Merkura u kući mašte ali i prepreka, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju naučnicima, pronalazačim. Iznenadni odlazak na kraći put u inostranstvo. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Zbog naglašene 12. kuće, budite oprezniji ako pregovarate o novom poslu. Vaš vladalac Mesec u kući karijere pravi sekstil sa Suncem, donoseći vam lepu zaradu, ako se bavite nekom kreativnom delatnošću (pisanje, film). Čuvajte se u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u sekstilu sa Mesecom, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslu, naročito ako ima veze sa strancima, medijimna, velikim organizacijama. Ovan podstiče vašu ambiciju kada se radi o stručnom usavršavanju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura i Urana, planeta logike i akcije, čini vas motivisanim da se posvetite projektu sa strancima ili nekretninama. Ipak, budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac partnerskih odnosa, Pluton, pravi harmoničan aspekt sa Jupiterom, donoseći vam uvećanje zarade. Izbegavajte osobe koje vas nerviraju. Konflikt sa voljenom osobom u prepordnevnim satima, alobodne Vage dobijaju poziv za izlazak od Lava.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko kuće posla pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, donosi vam zaradu ali i nerviranja, ako često putujete zbog posla. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ne nasedajte na provokacije. Romantični susret sa Bikom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Mrkura i Urana u kući posla i zdravlja, donosi vam preokrete na finansijskom planu i pojačanu nervozu, mada ste prilično motivisani, ako se bavite kreativnim zanimanjem, trgovinom, prodajom organskih namirnica. Oprez u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući privatnog biznisa pod uplivom Sunca, donosi vam uvećanje prihoda, preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Aspekti sa Uranom i Merkurom, podstiču maštu i motivaciju kod umetnika i sportista. Glavobolja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran blizu Merkura u kući privatnog života, donosi trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice., Novac pristiže preko poslova sa kupoprodajom nekretnina. A Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Meseca u Ovnu donosi vam novac preko saradnje sa partnerima iz nemačkog jezičkog područja. Konjunkcija Merkura i Urana u trećoj kući, donosi nesporazume sa saradnicima, rođacima, komšijama, decom. Dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!