DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN: Biku dobar dan za posao, Devica da pazi šta i kome priča, slobodne Vodolije bi mogle da se zaljube

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 06. 2024. u 19:52

SAZNAJTE šta vam ulazak Merkura u Blizance, posle godinu dana, donosi za ponedeljak 3. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 3. ЈУН: Бику добар дан за посао, Девица да пази шта и коме прича, слободне Водолије би могле да се заљубе

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Suncu, Veneri i Jupiteru u Blizancina, pridružio se i Merkur, donoseći vam sveže ideje, novac preko dva posla, kraća putovanja i više mogućnosti za obrazovanje, kao i kupovinu kola. Zarada preko nekretnina i organskih namirnica. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, posle godinu dana, ulazi u kuću novca donoseći vam dvostruku zaradu, kao i brži završetak poslovnih obaveza. Sa Mesecom u vašem znaku, čuvajte grlo, izbegavajte hladne i gazirane napitke. Rak misli na vas.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta logike, biznisa i komuniakcija, ulazi u vaš znak, pa možete da ostvarite vaše zamisli i ideje, preko saradnje sa strancima i rada preko interneta. Sa čak pet planeta u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu. Promuklost.

 RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Merkura, koji upravlja vašim intelektom i podsvešću, u 12. kuću, donosi uspeh piscima, prevodiocima, izdavačima, novinarima i onima koji često putuju zbog posla. Naglašena pozicija vašeg vladaoca Meseca donosi vam susret sa umetnikom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur, vladalac vašeg posla i planova, ulazi u Blizance i pravi trigon sa Jupiterom, planetom putovanja, obrazovanja i novca, donoseći vam šanse da ostvarite ambiciozne planove. osoba koju dugo poznajete poželeće da pređe granicu prijateljstva s vama. Bol u leđima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i komunikacija, ulazi u kuću karijere i pravi konjunkciju sa Jupiterom, donoseći vam značajne promene na radnom mestu ili karijeri. Strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Pazite šta i kome pričate.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec ulazi u osmu, a Merkur u devetu kuću, donoseći vam kontakte sa strancima i zaradu preko putovanja, interneta, upis na fakultet ili kurs. Brže ćete dobiti vizu, ako planirate selidbu ili rad u prekookeanskoj zemlji. Osetljive glasne žice.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Puna osma kuća, u koju danas ulazi i Merkur i obrazuje trigon s vašim vladaocem Plutonom, donosi vam dogovor sa nekim ko želi da inevstira u vaše ideje, pokretanje privatnog biznisa, pozajmicu, kredit ili nasledstvo. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Merkur pravi "spoj" s vašim vladaocem Jupiterom u sedmoj kući, zbog čega može da padne dogovor o partnerskom poslu. Uspeh očekuje Strelce koji su zbog posla prisutni u javnosti, kao i advokate, dizajnere, diplomate. Sportske povrede.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U planetama krcatu šestu kuću, danas ulazi Merkur, planeta biznisa i pravi konjunkciju sa Jupiterom, donoseći vam kraći put, dogovor o poslu sa strancima ili ponudu za honorarni posao. Slobodni Jarčevi, preko interneta, mogu da upoznaju mlađu osobu. Osetljivi zglobovi i pluća.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Merkur ulazi u Blizance i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam kreativne ideje o isplativom poslu. Nove mogućnosti za sportiste, transfer ili prelazak u novi klub. Slobodni mogu da se zaljube na kraćem putu. Oprez za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekt izeđu Meseca u Biku i Merkura u Blizancima povoljno utiče na dogovore u vezi sa nasleđivanjem nekretnine ili porodične dealatnosti, kao i pokretanjem privatnog biznisa. Ako planirate potomstvo, pravi je trenutak za to. Glavobolja.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI - NAJZGODNIJA REPREZENTACIJA EURO 2024! Evo ko je najseksi fudbaler, ali i kako izgleda Top 10 te liste! (FOTO)