DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 4. JUN: Ovan upoznaje zanimljivu osobu, Lav da se pazi skandala, Vaga da povede računa o novcu

Astrolog Marina Jungić Milošević

03. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 4. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 4. ЈУН: Ован упознаје занимљиву особу, Лав да се пази скандала, Вага да поведе рачуна о новцу

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Urana u kući novca, donosi vam promene na poslu, moguće i radnog mesta. Ako vaše znimanje ima veze sa novim tehnologijama, možete da ostvarite svoje ideje. Spoj sa asteroidom Amor nagoveštava susret sa novom simpatijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko Urana u vašem znaku, najavljuje promene i na poslovnom i na ljubavnom planu. Iznenadni odlazak na kraći put u inostranstvo. Za slobodne, neočekivan susret sa interesantnom osobom, može označiti početak ljubavne veze.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko 12. kuće, opominje da budete oprezniji ako sarađujete ili planirate poslove sa strancima, kako ne bi došlo do nepredviđenih situacija, finansijskih krahova i sl. Mogući problemi sa dokumentacijom, pasošem, vizom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Meseca preko Urana u Biku, može da vam donese selidbu u inostranstvo, ali i neočekivanu saradnju sa osobama koje će biti otvorene za vaše ideje. Zauzete Rakove očekuju prijatni zajednički trenuci sa partnerom, slobodne nova ljubav.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Prelazak Meseca preko kuće karijere, donosi vam zaokret na poslovnom planu ili napredovanje, pa možete da se nađete i na rukovodećem mestu. Ukoliko se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti, pazite se skandala. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca preko Urana može da vam donese ponudu koja se odnosi na boravak u inostranstvu, naročito ako se radi o vidu stručnog usavršavanja. Međutim, ne bi trebalo da idete iznad sopstvenih mogućnosti, u suprotnom, trpi vaš nervni sistem.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija Meseca i Urana u osmoj kući, upozorava da pripazite na finansije, naročito ako vaš posao ima veze sa rukovanjem novcem ili opasnošću. Trebalo bi da izbegavate rasprave sa Škorpijom, Vodolijom ili Jarcem.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko sedme kuće govri o mogućnosti naglog raskida ili neočekivanog razdvajanja od partnera. Ako planirate pokretanje privatnog biznisa, budite pažljiviji sa izborom saradnika. Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko Urana u Biku, donosi vam promene na poslu, bilo da se radi o promeni radnog mesta ili pozicije na poslu. Odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom postaje prijatniji. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec blizu Urana u petoj kući pravi harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, pa eventualna rasprava sa partnerom neće dugo trajati. Ako planirate potomstvo, a želja vam se još nije ostvarila, razmislite o veštačkoj oplodnji.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko vašeg vladaoca Urana, nagoveštava mogućnost selidbe u deo grada ili zemlje gde dominira ravnica, a sređivanja stambenog prostora ili pokretanja privatnog biznisa. Zainteresovani ste za nekoga koga ste upoznali na poslu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca preko treće kuće utiče na promenu vašeg načina razmišljanja i donošenja odluka. Ako planirate selidbu, sačekajte malo povoljniji period. Voljena osoba je sklona preterivanju, kada je reč o rešavanju zajedničkog problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)