DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 5. JUN: Lav sumnja u vernost partnera, Škorpiji dan za zaradu novca, Vodolija uleće u flert

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Blizance, šta vas u sredu 5. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 5. ЈУН: Лав сумња у верност партнера, Шкорпији дан за зараду новца, Водолија улеће у флерт

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sekstil između Meseca i Neptuna, donosi vam inspiraciju, naročito ako se bavite umetnošću, naukom, medicinom. Pozicija vašeg vladaoca Plutona i Venere, donosi vam novac. Poznanstvo sa atraktivnom osobom preko interneta. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena kuća posla, sa čak pet planeta, donosi vam dogovor o isplativim aranžmanima. Voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje u večernjim satima. Spoj Meseca i Venere, nagoveštava romantičnu prepisku sa mladolikom osobom. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku, gde se već nalaze četiri planete, donosi vam popularnost kod suprotnog pola. Konjunkcija sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, čini vas subjektivnim, kada je reč o donošenju odluka. Rasejani ste.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća podsvesti, u koju danas ulazi i vaš vladalac Mesec, donosi vam inspiraciju i motivaciju da realizuhjete brojne ideje. Asteroid Eros u vašem znaku, pod uticajem Saturna, nagoveštava strastveni susret sa Ribama. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mnoštvo planeta u kući društvenog života, donosi vam nove susrete i poznanstva. Na kraćem putu u inostranstvu ili preko interneta, slobodnim Lavovima može da se dopadne harizmatična osoba. Ponašanje partnera izaziva vašu sumnju u njegovu vernost.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zahvaljujući Mesecu koji se pridružio brojnim planetama u polju karijere, očekuje vas povoljan ishod dogovora sa osobom na položaju. Na putu ili preko društvene mreže, slobodne Device očekuje susret sa osobom koja je dosta posvećena poslu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, gde danas ulazi u Mesec, razmišljate o putovanju i planirate kontakte sa strancima, odlazak na stručno usavršavanje, a možda i selidbu u inostranstvo. Voljena osoba želi da vas iznenadi pozivom na put.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pet planeta u kući novca, gde danas ulazi i Mesec praveći trigon s vašim vladaocem, Plutonom, donosi vam duplu zaradu. Neko o kome odavno maštate, pokazuje veće interesovanje za vas, u večernjim satima. Izbegavajte alkohol. Oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, u sedmoj kući donosi vam uvećanje zarade ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti, modom, muzikom, dizajnom, advokaturom. Vodolija misli na vas. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, očekuje vas mnogo obaveza, ali ćete ipak uspeti da ih završite. Neko koga ste ranije upoznali preko posla, ponovo želi da uđe u vaš život. Bračni partner sumnja da vam se dopada koleg(inic)a. Osetljiva koža.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko kuće ljubavi, pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, nagoveštava flert sa Blizancima ili Vagom. U večernjim satima očekuju vas dogovori o poslovnim aranžmanima sa strancima. Sportske povrede.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Blizanaca ne prija vašem senzibilitetu, kao ni spoj Meseca i Merkura, jer ste skloni nelogičnim odlukama. Stara simpatija pokušava da pridobije vašu pažnju, ali pitanje je koliko vama to odgovara. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere