PRIPREMAJTE SE ZA NOV POČETAK Astro savet za sredu, 5. jun: Danas oprezno donosite odluke

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 06. 2024. u 07:00

NAGLAŠEN znak Blizanaca u kome se danas nalazi pola od deset (do sada otkrivenih) planeta, stavlja akcenat na komunikacije, kraća putovanja, druženja, nove kontakte, susrete i poznanstva, naročito preko interneta, kao i sve što ima veze sa decom i mladima, učenjem, školom, ekskurzijama, žurkama, rođendanima...

ПРИПРЕМАЈТЕ СЕ ЗА НОВ ПОЧЕТАК Астро савет за среду, 5. јун: Данас опрезно доносите одлуке

Foto: Shutterstock

S obzirom na to da će sutra, 6. juna, biti mlad Mesec u trećem zodijačkom znaku, pripremajte se za neki nov početak, bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom životu, studijama, upisu na fakuletet ili kurs jezika, programiranja, neke nove veštine i sl.

Koncentracija planeta u Blizancima odgovara vazdušnim (Blizanci, Vaga i Vodolija) i vatrenim znacima (Ovan, Lav i Strelac), koje podstiče na akciju, mada je to i mač s dve oštrice, jer mnogo ideja, aktivnosti i planova može da stvori neku vrstu konfuzije i "prebukiranosti" informacijama.

Konjunkcija Meseca i Merkura, pod uticajem Jupitera, koji sve uvećava, donosi sklonost nelogičnim zaključcima, iz kojih proističu pogrešne odluke. Pošto ove tri planete prave sjajan trigon sa Plutonom u Vodoliji, danas slobodno možete da potražite savet od Vodolije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREKO NOČI SAM OSTAO BEZ SVEGA: Ispovest Saše Popovića o teškom periodu života