DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JUN: Škorpiji se pruža prilika da uđe u romansu, Jarac da se čuva inspekcije, Vodoliji dobar dan za novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u ponedeljak 10. marta pčekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 10. ЈУН: Шкорпији се пружа прилика да уђе у романсу,  Јарац да се чува инспекције, Водолији добар дан за новац

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u petoj kući, umetnicima i sportistima donosi dogovore o angažmanima u inostranstvu i novim transferima. Oprez sa finansijama, izbegavajte podizanje kredita ili pozajmice. Susret sa Lavom na koncertu, sportskoj tribini. Smanjite unos šećera.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Asteriod Spirit nad Algolom, donosi vam neočekivane ideje, ako se bavite nekim umetničkim zanimanjem. Promene na radnom mestu. Izbegavajte nepotrebne troškove. Slobodne Bikove očekuje susret sa Jarcem na većem skupu ili proslavi. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Asteroid Karma između Jupitera i vašeg vladaoca Merkura u vašem znaku donosi vam nove poslove, odlazak na kraći put, a mlađim Blizancima upis u željenu školu. Obnova poslovne saradnje sa partnerima iz prekookeanskih zemalja. Više šetajte.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec u kući posla, donosi šanse za proširenje saradnje sa strancima. Asteroid Eros u vašem znaku u trigonu sa Neptunom, nagoveštava ljubavni zanos sa osobom koja stiže sa dužeg puta ili živi u drugom gradu ili zemlji. Osetljiv želudac.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom blizu asteroida Anđeo u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni i mnogi će želeti da se nađu u vašem društvu. Realizujete svoje planove i upoznajete nove, ugledne prijatelje. Izbegavajte rasprave sa šefovima. Alergija.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Trigon Meseca i vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i poljem karijere, donosi vam uvećanje prihoda, ali i neplanirane izdatke. Crni Mesec Lilit u vašem znaku doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Susret u tajnosti sa Lavom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku, pravi sekstil sa Mesecom, donoseći vam podršku jednog Lava. Kvadrat između Marsa i Plutona, planeta strasti i dominacije, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Budite oprezniji kada je reč o novim poslovnim šansama preko saradnje sa strancima. Izegavajte rizične finansijske poteze. Prijatelje vas može upoznati sa nekim s kim ćete poželeti da uđete u pravu romansu. Opasnost u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u devetoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Jupiterom, više razmišljate o odmoru nego o poslu. Ako ste mladi, sa ljubavnim partnerom planirate veridbu ili ulazak u brak. Studenti mogu lakše da dođu do stipendije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sredite finansijsku dokumentaciju na poslu, može da vas poseti inspekcija. Asteroid Ceres u vašem znaku fokusira vas na staru simpatiju kojoj je potrebna vaša pomoć. Slobodne očekuje romantičan susret sa nekim čijem će šarmu teško odoleti.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroid Harmonija blizu Plutona u vašem znaku povoljno utiče na stabilizovanje finansijske situacije. Slobodne Vodolije očekuje susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili u društvu prijatelja. Provodite više vremena u prirodi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesecom u Lavu pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom u vašem znaku, donoseći vam novem kreativne ideje i motivaciju za njihovu realizaciju. Aspekti planete ljubavi, nagoveštavaju ulazak u tajnu vezu sa osobom sa posla. Oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura