DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 11. JUN: Devici dobar dan za posao, Strelac da pazi dokumenta, Ribe da ne rizikuju

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 11. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 11. ЈУН: Девици добар дан за посао, Стрелац да пази документа, Рибе да не ризикују

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Marsom donosi vam priliv energije i entuzijazma. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze. Voljena osoba namerava da s vama porazgovara o jednoj ozbiljnoj temi. Promenite način ishrane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam neplanirane izdatke, ako se bavite poslom koji podrazumeva česta putovanja, uslužnom ili intelektualnom delatnošću. Slobodnim Bikovima mogu da se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe. Bol u leđima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca podstiče vašu maštu donoseći vam nove, sveže ideje, ako radite u medijima, marketingu, osiguranju. Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Lavu, najavljuje postizanje dogovora o isplativom poslovnom aranžmanu. Alergija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u sekstilu sa Venerom, koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam susret sa osobom koja će imati značajnu ulogu u vašoj karijeri. Izbegavajte konflikte sa Jarcem i Vodolijom. Čuvajte se povreda.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa mnoštvom planeta u astrološkoj kući flerta, omiljeni ste i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslovnim životom, povoljno utiče na ishod pregovora o novom projektu. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta, komunikacija i biznisa a u kući karijere obrazuje sjajan aspekt sa Mesecom u Lavu donoseći vam odlazak na kraći put i poslovni dogovor sa osobama na položaju. Tajna romansa sa koleg(inic)om.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam podršku nadređenih, naročito žena. Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sekstil sa Mesecom najavljujući uspeh i novac, preko uglednih osoba.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u sjajnom aspektu sa Mesecom, donosi vam uspeh i novac kada je reč o ulaganju u partnerski posao. Asteroid Fantazija u vašem znaku nagoveštava romantičan susret sa osobom koja je starija od vas. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vaše megalomanske planove o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Mogući su problemi sa putnom dokumentacijom. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija vašeg vladaoca Saturna upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora sa strancima, kao i o odredbama ugovora. Aspekt između Meseca i Plutona u kući novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući partnerskih odnosa pravi napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam rasprave sa voljenom osobom, ali i sa poslovnim partnerom. Naglašen znaka Blizanaca, donosi vam susret sa sportistom, umetnikom, muzičarem.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući novca i opasnosti upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Aspekt sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donosi uvećanje prihoda preko porodičnog posla i uslužnih delatnosti. Podložnost povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)