DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 14. JUN: Blizanci da ne zaključuju prebrzo, Rak da se kloni rasprave sa rođacima, Ribe raspoložene za ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

13. 06. 2024. u 21:00

POGLEDAJTE šta vam prva Mesečeva četvrt u Devici, koja se formira jednom godišnje, ali svake godine pravi drugačije aspekte sa ostalim tranzitnim planetama, donosi za petak 14. jun. Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 14. ЈУН: Близанци да не закључују пребрзо, Рак да се клони расправе са рођацима, Рибе расположене за љубав

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, pazite kako ulažete novac u nove poslove. Aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, podstiče vas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Privlačite pažnju zauzete osobe. Unosite više vitamina.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, svoje ideje možete da realizujete preko prijatelja i velikih organizacija. Pregovori sa strancima otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. Ponašanje ljubavnog partnera budi vašu sumnju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt u Devici pravi napet aspekt sa Merkurom, čineći vas sklonim pogrešnim zaključcima i raspravama sa ženama. Majskim Blizancima donosi i vanredne troškove. rasprave sa ženama. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mogući su problemi sa putnim dokumentima i u saobraćaju. Muči vas neka situacija na poslu. Povoljni aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom, utiču na stabilizovanje odnosa sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa rođacima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt u Devici donosi vam konflikte sa saradnicima, a pozicija vašeg vladaoca Sunca, simbola ugleda, podršku starije osobe. Atraktivna osoba koju ste upoznali preko društvene mreže, trudi se da privuče vašu pažnju. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Prva četvrt u vašem znaku donosi vam odlaganje planova. Novac pristiže preko poslovnih aranžmana sa Bikom i Jarcem. Aspekti vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, podstiču potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama. Pazite se u saobraćaju.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, pazite se tračeva i intriga na poslu. Zabrinuti ste zbog nečega što ne možete mnogo da promenite. Emotivni partner daje vam podršku u vezi sa donošenjem važne odluke. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prva četvrt u Devici donosi vam novac, ali odlaže neke planove. Podložnost povredama. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i novca, donosi vam poslovne ponude od osoba sa kojima ste nekada sarađivali. Dobijate poziv za izlazak od Riba.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, moguće su trzavice u domu, ali i sa nadređenima. Mesec u polju karijere u opoziciji sa planetom prevara, opominje da povedete više računa o finansijama. Problemi sa pritiskom.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme prve Mesečeve četvrti, novac pristiže preko putovanja i osoba koje žive u inostranstvu. Pozicija Meseca povoljno utiče na realizaciju poslova, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom. Susret sa Bikom. Bol u zglobovima.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prva Mesečeva četvrt u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam uvećanje prihoda, preko medija, marketinga, informacionih tehnologija. Neko koga ste upoznali preko društvene mreže, privlači vas više nego što ste očekivali.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prva Mesečeva četvrt u sedmoj astrološkoj kući, upozorava na oprez prilikom dogovora i sa ugovorima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Neptuna, simbola ljubavnog zanosa, jedna Devica budi nežna osećanja u vama. Oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto