OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 14. jun: Prva Mesečeva četvrt je u Devici - Započnite posao, budite tolerantniji

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 06. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, prva Mesečeva četvrt formira se u Devici, ali svake godine pravi drugačije aspekte sa ostalim tranzitnim planetama.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 14. јун: Прва Месечева четврт је у Девици - Започните посао, будите толерантнији

Foto: Profimedia

Ona donosi mogućnost da započnete nešto novo, pre svega posao ili da pokrenete samostalnu delatnost, sklopite dogovor, ili da čak ranije otputujete na željenu destinaciju. Nije tako loša ni za sportiste jer podstiče njihovu motivaciju, budući da Mesec u ovoj fazi pravi trigon sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji i Uranom nad Algolom u Biku. Međutim, upravo je zbog retrogradnog Plutona i Algola potreban veći oprez na terenu, zbog povreda i neočekivanih okolnosti.

Ove godine, Mesec na 23. stepenu Device, obrazuje kvadrat sa Suncem u Blizancima, što je zapravo faza prve četvrti, ali i sa Merkurom, koji inače upravlja Devicom. Zbog toga je naglasak na komunikaciji, dogovorima, ugovorima, važnim dokumentima, saobraćaju. Neophodna je veća tolerancija prema saradnicima, kolegama, komšijama, učesnicima u saobraćaju, dok bi roditelji trebalo da pokažu više razumevanja i strpljenja prema deci. Ovo se najviše odnosi na flekisbilne znake, Blizance, Device, Strelce i Ribe.

Trigoni sa Plutonom u Vodoliji i Uranom u Biku, odgovaraju zemljanim i vodenim znacima, rođenim u trećoj dekadi, koje očekuju uspeh i zarada preko kontakata sa strancima, medijskih projekata i angažmana u velikim organizacijama. Međutim, napeti aspekti sa Saturnom i Neptunom upozoravaju na oprez, kako vas neko ne bi prevario ili obmanuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama